FEBRUARI TOP
Trustpilot

Koffiezetapparaat Philips Series 1200 EP1220/00

Krijg een offerte
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Koffiezetapparaat Philips Series 1200 EP1220/00
Koffiezetapparaat Philips Series 1200 EP1220/00
Op voorraad
329.00 289.00

Geschikt voor dit product

Onderhoud
Onderhoud
Set:

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
1.8 l Waterreservoir
icon
12 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 24.7x43.4x36.6cm
icon
Max kop hoogte - 150 mm
icon
Scherm - zwart/wit
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2

Bereidbare recepten

Espresso
Espresso
Zwarte koffie
Zwarte koffie

Over Philips Series 1200 EP1220/00

Twee heerlijke kopjes koffie van versgemalen bonen in één keer bereid – dat kan werkelijkheid worden met het koffiezetapparaat Philips “Series 1200 EP1220/00”.

Een intuïtief aanraakscherm maakt het zeer eenvoudig om uw koffiezetapparaat te bedienen. De koffiedranken worden weergegeven door symbolen en kunnen worden geselecteerd op het scherm van het koffiezetapparaat. Dankzij de functie “My Coffee Choice” kunt u de sterkte en de hoeveelheid koffie van elke drank aanpassen.

KERAMISCHE KOFFIEMOLENS

100% keramische Philips-koffiemolens werken nauwkeurig, zodat u elke dag kunt genieten van verse en aromatische koffie. U kunt uit 12 maalstanden kiezen: van ultrafijne tot grove maling. Deze duurzame koffiemolens gaan lang mee en malen bonen voor minstens 20.000 kopjes koffie.

KLASSIEKE MELKOPSCHUIMER

Met de melkopschuimer kunt u fluweelzacht melkschuim bereiden, dat een onmisbaar onderdeel is van een goede cappuccino of latte macchiato. Het onderhoud van deze melkopschuimer is zeer eenvoudig: aangezien hij eenvoudig in twee delen is gemonteerd, kunnen deze delen gemakkelijk worden verwijderd en gereinigd.

EENVOUDIG ONDERHOUD

De zetgroep wordt beschouwd als een van de belangrijkste onderdelen van het koffiezetapparaat, dat verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de drank, en daarom moet deze regelmatig worden schoongemaakt. Om problemen te voorkomen, kan de zetgroep gemakkelijk verwijderd worden door het deurtje aan de zijkant van het koffiezetapparaat te openen. Spoel de zetgroep regelmatig uit met zuiver stromend water.

Dit koffiezetapparaat maakt gebruik van het gepatenteerde Philips “AquaClean”-waterfilter om het koffiebereidingssysteem te beschermen tegen kalkaanslag. Door dit filter regelmatig te vervangen, wanneer uw koffiezetapparaat daarom vraagt, kunt u tot 5000 kopjes koffie zetten tot het volgende gevraagde ontkalkingsprogramma.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Philips Series 1200 EP1220/00 reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Philips Series 1200 EP1220/00&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter