Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Koffiezetapparaat Philips “EP3551/00”

Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Krijg een offerte
Premium express levering beschikbaar.
Ontvang uw bestelling in 1-2 dagen. Ontdek de premium levering van Coffee Friend. Voor meer details, contacteer ons:
Koffiezetapparaat Philips “EP3551/00”
Koffiezetapparaat Philips “EP3551/00”
Op voorraad
439.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
1.8 l Waterreservoir
icon
15 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 21.5x33x42.9cm
icon
Max kop hoogte - 152 mm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - zwart/wit
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
5 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Zwarte koffie
Zwarte koffie

Over het product

Met deze Super-Automatische koffiemachine kunt u niet alleen de smaak van uw dranken aanpassen, maar ook gemakkelijk de lengte, sterkte en temperatuur voor elke drank instellen. Als u uw favoriete drank nog sneller wilt bereiden, kunt u een drank personaliseren door uw favoriete recept aan te maken en het een naam te geven. Dan hoeft u nog maar op één knop te drukken en uw favoriete drankje wordt bereid!

GEÏNTEGREERD MELKRESERVOIR

Geniet van een cappucino op perfecte temperatuur met een zacht melkschuim. Giet gewoon de melk in de melkkan, sluit het aan op de koffiemachine en kies uw favoriete drank. Na enkele ogenblikken kunt u genieten van de lekkerste koffiedrank met melk.

HANDIG SCHERM

Op dit handige scherm kunt u gemakkelijk uw drankjes kiezen en met één druk op de knop bereiden. U kunt een latte macchiato of cappuccino maken, en de gewenste sterkte, de hoeveelheid water en de temperatuur instellen. Bovendien onthoudt de “Memo”-functie uw favoriete instellingen, zodat u elke keer weer van uw favoriete koffie kunt genieten!

100% KERAMISCHE KOFFIEMOLEN

De 100% keramische koffiemolen is sterk en duurzaam. Hij maalt uw koffiebonen nauwkeurig en zorgt ervoor dat u de lekkerste koffiedrank krijgt. In tegenstelling tot koffiemolens van andere materialen, beschermt een keramische koffiemolen de bonen tegen overmatig roosteren. Deze koffiemolen heeft zelfs 5 verschillende maalinstellingen waarmee u uw favoriete koffiebonen kunt malen, van de fijnste maling voor onberispelijke espresso tot grove maling voor een lichtere koffiedrank. Het bereiden van koffie naar uw voorkeur was nog nooit zo eenvoudig!

EENVOUDIG ONDERHOUD

Auto-rinse zorgt ervoor dat uw koffiemachine schoon is na elk kopje koffie.

Het nieuwe en gepatenteerde waterfilter “AquaClean” van Saeco geeft u de kans om alle mogelijkheden van uw automatische koffiemachine te benutten. Met dit filter kunt u tot wel 5000 kopjes koffie zetten zonder te ontkalken. Wanneer het “AquaClean” filter is geïntegreerd, worden de meldingen over ontkalking automatisch uitgeschakeld. Het wordt aanbevolen om het filter om de 3 maanden te vervangen.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Philips “EP3551/00”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter