FEBRUARI TOP
Trustpilot

Koffiezetapparaat Philips Series 2200 EP2231/40

Krijg een offerte
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Koffiezetapparaat Philips Series 2200 EP2231/40
Koffiezetapparaat Philips Series 2200 EP2231/40
Op voorraad
549.00 414.00

Geschikt voor dit product

Onderhoud
Onderhoud
Set:

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
1.8 l Waterreservoir
icon
12 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 24.7x36.6x43.4cm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - zwart/wit
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 1

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Zwarte koffie
Zwarte koffie

Over Philips Series 2200 EP2231/40

De bean-to-cup koffiemachine Philips “Series 2200 EP2231/40” zet alle populaire koffiedranken, waaronder espresso, zwarte koffie en cappuccino, met slechts één druk op de knop. Iedere drank kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren: u kunt de koffiesterkte (kies uit 3 verschillende niveaus) en de portiegrootte (klein, medium of groot) aanpassen. Liefhebbers van koffie op basis van melk zullen aangenaam verrast zijn door het innovatieve “LatteGo” melksysteem, dat melk perfect opschuimt en bijzonder eenvoudig te reinigen is. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en te onderhouden dankzij een intuïtief touch-scherm en geïntegreerde automatische onderhoudsprogramma’s.

“LATTEGO”: EEN UNIEK AUTOMATISCH MELKSYSTEEM

Het “LatteGo” systeem maakt zijdezacht melkschuim. Het mengt melk en lucht op hoge snelheid en schenkt de opgeschuimde melk rechtstreeks in uw kopje (zonder spatten!). Het “LatteGo” melkreservoir is eenvoudig te reinigen: het bestaat uit slechts 2 delen (zonder leidingen of verborgen onderdelen), kan gemakkelijk worden verwijderd en in slechts 15 seconden onder de kraan of in de vaatwasmachine worden gereinigd.

DE IDEALE KOFFIESMAAK

De 100% keramische koffiemolen heeft niet alleen een lange levensduur (hij gaat meer dan 20.000 kopjes mee), maar maalt de koffiebonen ook iedere keer weer tot in de perfectie. U kunt kiezen uit maar liefst 12 verschillende maalstanden: van de fijnste tot de grofste. Met de functie “My Coffee Choice” kunt u de koffiesterkte en de portiegrootte aanpassen (keuze uit 3 niveaus).

EENVOUDIG ONDERHOUD

Op het intuïtieve touch-scherm met eenvoudig af te lezen pictogrammen kunt u niet alleen eenvoudig de gewenste drank selecteren, maar wordt u er ook aan herinnerd wanneer het tijd is om het waterfilter te vervangen of uw apparaat te ontkalken. Als u het Philips AquaClean-waterfilter gebruikt en vervangt wanneer dat nodig is, kunt u tot wel 5000 kopjes koffie zetten zonder het ontkalkingsprogramma uit te voeren. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de uitneembare, eenvoudig te reinigen zetgroep (een van de belangrijkste onderdelen van iedere koffiemachine) voor een perfecte hygiëne van het koffiezetsysteem.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Philips Series 2200 EP2231/40 reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Philips Series 2200 EP2231/40&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter