Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Koffiezetapparaat Melitta “F57/0-102 Varianza”

Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Product is niet meer in productie.
Koffiezetapparaat Melitta “F57/0-102 Varianza”
Koffiezetapparaat Melitta “F57/0-102 Varianza”
Op voorraad
699.00

Specificaties

icon
Koffiebonen
icon
Land van herkomst Duitsland
icon
1.2 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 25.3x40.5x38cm
icon
Max kop hoogte - 135 mm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
10 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Americano
Americano
Lungo
Lungo
Zwarte koffie
Zwarte koffie

Over het product

Dit apparaat voor thuis zal u verrassen met een grote verscheidenheid en heerlijk smakende koffie. “F57” heeft meer dan één unieke kwaliteit, maar het belangrijkste voor fijnproevers is waarschijnlijk de mogelijkheid om een drank van verschillende koffiebonen te bereiden. Met het geïntegreerde Melitta lepeltje kunt u genieten van 10 verschillende koffierecepten! Gemakkelijk TFT-scherm en My Bean Select®-technologie maken van dit apparaat een ware droom! Compact en krachtig apparaat van de wereldwijd erkende fabrikant van huishoudelijke apparatuur – Melitta!

My Bean Select®

Melitta “F57” koffiezetapparaten zijn uitgerust met My Bean Select® technologie – bonen worden voor elke drank afzonderlijk gemalen. Op deze manier is elk kopje super vers! Het apparaat heeft ook een speciaal doseerschepje dat in het 125g koffiereservoir is geïntegreerd. Deze eenvoudige technologische oplossing maakt het mogelijk om verschillende bonen te proberen zonder dat u de vorige bonen uit het reservoir moet halen. Met behulp van het Melitta lepeltje kunt u gemakkelijk de bonen van uw voorkeur in het apparaat doen. Deze technologie zal zeer nuttig zijn voor diegenen die graag experimenteren met verschillende smaken – eenvoudig, comfortabel en snel!

MULTIFUNCTIONELE MELKOPSCHUIMER

Dit koffiezetapparaat heeft een multifunctionele melkopschuimer, waarmee u twee kopjes espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of heet water kunt bereiden. Dat alles met slechts één druk op de knop en u hoeft niet eens de plaats van uw kopje te veranderen. Onder dezelfde koffie-uitloop passen gemakkelijk twee kopjes – zowel espressokopjes als hoge latte-glazen!

10 HEERLIJKE RECEPTEN

Met de intuïtieve bediening kunt u uw favoriete drankjes met één druk op de knop bereiden – espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. Er kunnen nog zes andere dranken worden bereid die u kan kiezen op het scherm – ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, latte, café au lait. Dit apparaat is ideaal voor iedereen die van afwisseling en verschillende koffiedranken voor verschillende gelegenheden houdt. Geniet elke dag van heerlijke koffie!

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Melitta “F57/0-102 Varianza”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter