APRIL TOPPER 
Trustpilot

Koffiezetapparaat Gaggia Velasca OTC

Krijg een offerte
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Koffiezetapparaat Gaggia Velasca OTC
Koffiezetapparaat Gaggia Velasca OTC
Op voorraad
649.00

Geschikt voor dit product

Onderhoud
Onderhoud
Set:

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
1.5 l Waterreservoir
icon
10 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 25.6x34x44cm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - zwart/wit
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 1
icon
6 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte
Latte
Lungo
Lungo

Over het product

In 1950 verwierf Gaggia bekendheid in trendy koffiebars in Rome, Milaan en Londen. Deze koffiebars werden al snel iconen van de levensstijl van de jaren ’50. In 1977 begon het bedrijf met de productie van espressomachines voor huishoudelijk gebruik en kwamen er koffiemachines voor thuisgebruik op de markt. Of u nu de eenvoud van bean-to-cup wilt of hunkert naar de status van thuisbarista, Gaggia voldoet aan al uw verwachtingen. De Gaggia Velasca OTC is de perfecte automatische koffiemachine om thuis met één druk op de knop intense espresso of romige cappuccino te bereiden. U kunt uw favoriete koffiebonen of voorgemalen koffie gebruiken. Dankzij het compacte formaat, het waterreservoir aan de voorzijde en de lade voor het koffiedik past hij echt overal.

6 DRANKEN BINNEN HANDBEREIK

Met één druk op de knop bereidt de koffiemachine Gaggia “Velasca OTC” espresso, café lungo, capuccino, melkschuim, baby cappucino en heet water voor uw favoriete thee.

AANPASBARE DRANKEN

Instelbare koffiesterkte (5 niveaus), koffie- en/of melkdoorlooptijd , hoeveelheid koffie en de mogelijkheid om koffie te bereiden van koffiebonen of van gemalen koffie, maakt het mogelijk om drankjes te creëren die perfect zijn voor elke unieke smaak.

KERAMISCHE KOFFIEMOLEN

Stille, duurzame en instelbare koffiemolen. Kies uit 10 instellingen om de smaak van uw koffie aan te passen: van de grofste maling voor een lichtere koffie, tot de fijnste voor een sterke smaak.

GEÏNTEGREERD MELKRESERVOIR

Met één druk op de knop wordt de melk in de geïntegreerde melkkan twee keer opgeschuimd en worden alle luchtbellen verwijderd voor een perfect melkschuim. Na het bereiden van elke drank op basis van melk kan er een automatische snelle reinigingsprocedure worden uitgevoerd. De melkkan past ook uitstekend in elke koelkast, waardoor het melksysteem hygiënisch en efficiënt is.

BOILER DIE SNEL OPWARMT

De boiler kan extra snel hoge temperaturen bereiken dankzij de lichte aluminium en roestvrijstalen behuizing. Geniet van warme dranken zodra u uw machine aanzet.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Gaggia Velasca OTC&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter