FEBRUARI TOP
Trustpilot

Koffiezetapparaat Gaggia Accademia RI9702/04

Krijg een offerte
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Koffiezetapparaat Gaggia Accademia RI9702/04
Koffiezetapparaat Gaggia Accademia RI9702/04
Op voorraad
1,219.00

Geschikt voor dit product

Onderhoud
Onderhoud
Set:

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
1.6 l Waterreservoir
icon
16 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 28.2x38.5x42.8cm
icon
Max kop hoogte - 15 cm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
6 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Zwarte koffie
Zwarte koffie

Over het product

In 1950 kreeg Gaggia bekendheid in trendy koffiebars in Rome, Milaan en Londen. Deze koffiebars werden al snel iconen van de levensstijl van de jaren ’50. In 1977 begon het bedrijf met de productie van espressomachines voor huishoudelijk gebruik en kwamen er koffiemachines op de markt voor thuisgebruik. Of u nu de eenvoud van bean-to-cup wilt of hunkert naar de status van thuisbarista, Gaggia voldoet aan al uw verwachtingen. Bereid een breed assortiment aan koffie- en melkspecialiteiten in slechts enkele ogenblikken met de nieuwe koffiemachine Gaggia “Accademia RI9702/04”! Dankzij de nieuwste geïntegreerde functies lijkt het alsof er een echte barista bij u thuis staat!

8 DRANKEN BINNEN HANDBEREIK

Een ruime keuze aan dranken om uit te kiezen: espresso, espresso lungo, koffie, cappuccino, latte macchiato, warme melk, melkschuim en heet water. Met de stoomfunctie is het mogelijk om andere favoriete dranken te verwarmen en zelf melk op te schuimen.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM EN KLASSIEKE MELKOPSCHUIMER VOOR DRANKEN OP BASIS VAN MELK

De Gaggia “Accademia RI9702/04” heeft zowel een melkkan als een klassieke melkopschuimer. Afhankelijk van uw behoeften en wensen kunt u alle dranken op basis van melk met één druk op de knop bereiden met de verwijderbare, zelfreinigende melkkan of u kunt een echte barista worden en zelf stoom bereiden met een stoompijpje. Twee geïntegreerde boilers verkorten de wachttijd tussen het zetten van koffie en het doseren van stoom om melk op te schuimen.

KERAMISCHE KOFFIEMOLEN

Stille, duurzame en instelbare koffiemolen. Kies uit 8 instellingen om de smaak van uw koffie aan te passen: van de grofste maling voor een lichtere koffie, tot de fijnste voor een sterke smaak.

AANPASBARE DRANKEN

Bij elke gekozen drank kunt u de body, sterkte en temperatuur van de koffie, de doorlooptijd van de koffie en/of melk, het voor-brouwniveau en de dikte van uw melkschuim aanpassen (4 opties). Als u uw favoriete drank nog sneller wilt bereiden – personaliseer de drank dan door uw favoriete recept een naam te geven, zodat u de volgende keer slechts op één knop hoeft te drukken, en uw favoriete drank wordt bereid!

ESPRESSO PLUS SYSTEEM

Ervaar een breed palet aan smaken met één draai aan de knop: draai de knop naar rechts voor een lichtere smaak, of naar links voor een luxueuze dikke crèmelaag en een volle espresso.

KOPJES VERWARMER

De actieve kopjes verwarmer zorgt ervoor dat uw kopjes voorverwarmd zijn, zodat de koffie veel langer heet blijft.

EENVOUDIG TE ONDERHOUDEN

Opmerkingen op het scherm geven aan wanneer het water of de koffiebonen moeten worden bijgevuld of wanneer de lade voor gemalen koffievol is. U wordt ook geïnformeerd over het tijdstip waarop het waterfilter moet worden vervangen of het ontkalkingsprogramma moet worden uitgevoerd. Het automatische reinigingsprogramma voor het melksysteem reinigt het melkcircuit grondig zonder dat u de melkkan hoeft leeg te maken. Bovendien kunt u de onderdelen van de verwijderbare koffiezeteenheid eenvoudig schoonmaken en blijft de koffiemachine volledig schoon.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Gaggia Accademia RI9702/04&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter