11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Koffiezetapparaat De’Longhi “Perfecta Evo ESAM 420.40.B”

Technische kenmerken Over het product
Krijg een aanbieding

Over het product

De Italiaanse koffiezetapparaten van de De’Longhi Perfecta Evo-lijn zijn ontworpen om u thuis te laten genieten van de perfecte koffiesmaak. Met één enkele aanraking kan er een grote verscheidenheid aan dranken worden bereid: van traditionele espresso en cappuccino tot long koffie of zelfs een hele kan koffie. Het intuïtieve LCD-scherm maakt het heel eenvoudig om de gewenste drank of functie te kiezen. De’Longhi heeft ook gezorgd voor eenvoudig onderhoud, zodat u meer tijd heeft om van heerlijke koffie te genieten.

EEN RUIME KEUZE AAN DRANKEN MET ÉÉN ENKELE AANRAKING

U vindt de 4 populairste recepten direct op het hoofdscherm: espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato. In het drankenmenu kunt u bovendien kiezen voor en genieten van ristretto, espresso lungo, long black koffie, doppio+, latte, flat white, cappuccino+, warme melk, heet water en zelfs een hele kan filterkoffie (met één enkele aanraking bereidt het koffiezetapparaat tot 750 ml heerlijke en licht smakende koffie). Deze functie is erg handig wanneer er meer koffiedrinkers zijn of voor bij en lang ontbijt of een vergadering (een speciale koffiekan kan apart worden aangekocht).

MY MENU-FUNCTIE

Door op de toets “My Menu” te drukken, kunt u alle dranken programmeren naar uw individuele smaak (het is een apart individueel menu!). Pas de koffiesterkte en de hoeveelheid koffie (koffie en melk) aan.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTE CREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is het koffiezetapparaat altijd klaar om het perfecte melkschuim te bereiden. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste dikte van het melkschuim kiezen. Naast gewone koemelk kunt u plantaardige melk gebruiken: soja-, amandel- of rijstmelk (de kwaliteit van het melkschuim is afhankelijk van de melkfabrikant en het individuele product). De Clean-functie zorgt ervoor dat het melksysteem schoon is. Wanneer het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het handig in de koelkast opbergen. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

LCD-SCHERM EN TOUCH-SYMBOLEN

Met een duidelijk LCD-scherm en touch-symbolen kunt u uw koffiezetapparaat gemakkelijk bedienen.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, de spoelprogramma’s voor het koffiezet- en melksysteem en de uitneembare zetgroep zorgen ervoor dat het koffiezetapparaat schoon is en dat u elke keer weer een heerlijk kopje koffie krijgt.

MODERN ONTWERP

De behuizing van het koffiezetapparaat heeft een Italiaanse stijl en zwarte kleur, en past perfect in een modern interieur.

Voor de eerste kop koffie

Heerlijke koffies voor je nieuwe koffiemachine! Hier zijn enkele koffiesoorten die goed samengaan met zowel zwarte als op melk gebaseerde koffiedranken.

+ product(en)

Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Soort Automatisch
Fabrikant De'Longhi
Kleur Zwart
Gebruik van koffiemachines Gemalen koffie, Koffiebonen
Type melksysteem Geïntegreerde melktank
Soort koffiemolen Staal
Vermogen 1350 W
Druk waterpomp 15 BAR
Land van herkomst Italië
EAN 8004399334366

BEHEER

Scherm Zwart/Wit
Menutaal Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds
Soort controle Touch knoppen

CAPACITEITEN

Watertank 1.4 l
Koffiebonentank 250 g
Capaciteit koffiedik (porties) 14
Melkreservoir 600 ml

INSTELLINGEN

Number of black coffees prepared at once 2
Portiekeuze voor koffie met melk 1
Max kop hoogte 135 mm
Instelbare maalgraad 13
Portiegrootte Instelbaar
Koffiesterkte (niveaus) 5
Koffietemperatuur (niveaus) 4

AFMETINGEN EN GEWICHT

Diepte 42.5 cm
Hoogte 40 cm
Breedte 28.1 cm
Gewicht 11.9 kg

BEREIDBARE RECEPTEN

Overig Heet water, Melkschuim
Koffie Cappuccino, Cappuccino doppio, Dubbele espresso, Espresso, Flat white, Koffiepot, Latte, Latte Macchiato, Long black, Lungo, Ristretto, Zwarte koffie

PAKKET BEVAT

Pakket bevat Doseerlepel gemalen koffie, Melkreservoir, Ontkalkingsvloeistof, Schoonmaakborstel, Teststrip waterhardheid, Warmwaterkraan, Waterfilter

Voor het onderhoud van de koffiemachine

Goed onderhoud kan de levensduur van je koffiemachine verlengen. Deze onderhoudsproducten heb je nodig om je machine de beste koffie te laten maken.

+ product(en)

Extra's voor de koffiemachine

Deze accessoires zullen het koffiebereidingsproces nog gemakkelijker en aangenamer maken en de bereide koffie zal zeker lekkerder smaken.

+ product(en)

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi “Perfecta Evo ESAM 420.40.B”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter