AANBIEDING VAN DE WEEK
Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot

Koffiezetapparaat Delonghi “ECAM 550.55.SB”

Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Product is niet meer in productie
Koffiezetapparaat Delonghi “ECAM 550.55.SB”
Koffiezetapparaat Delonghi “ECAM 550.55.SB”
Op voorraad
999.00 799.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
Smart app
icon
3 Opgeslagen gebruikersprofielen
icon
2 l Waterreservoir
icon
14 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 26x36.1x46.9cm
icon
Max kop hoogte - 142 mm
icon
Druk van de waterpomp - 19 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
3 Door de gebruiker aangemaakte dranken
icon
Kopjes verlichting

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Long black
Long black
Flat white
Flat white
Lungo
Lungo
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Dubbele espresso
Dubbele espresso

Over het product

De bean-to-cup koffiemachine De’Longhi “PrimaDonna Class ECAM 550.55.SB” maalt elke keer verse koffiebonen en bereidt tot 11 koffiedranken met één druk op de knop. 3 gebruikers kunnen hun eigen drankenmenu opslaan. Dankzij het gekleurde touch-scherm en de bediening via de smart app, is het een waar genot om de koffiemachine te gebruiken. Dankzij het eenvoudige onderhoud kunt u snel en eenvoudig genieten van koffie.

11 KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Bereid niet alleen de meest populaire traditionele dranken zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of latte machiatto, maar geniet ook van nieuwe hippe recepten zoals: flat white, cappuccino doppio of slow-brewed long koffie. Pas de instellingen voor elke koffiedrank naar uw smaak aan: verander de sterkte van de koffie en de hoeveelheid (melk en koffie). U kunt de temperatuur van de dranken wijzigen in het algemene menu.

3 GEBRUIKERSPROFIELEN

Zelfs drie gebruikers kunnen hun eigen individuele drankenmenu samenstellen en opslaan. Pas de gewenste sterkte voor uw drankjes, de hoeveelheid melk en koffie aan en sla deze op.

BEDIENING VIA SMART APP

De koffiemachine kan ook worden bediend met de De’Longhi “Coffee Link” applicatie. Creëer drankjes en pas de instellingen ervan rechtstreeks aan vanaf uw smart apparaat. De smart app voorziet de gebruiker van tips en suggesties voor het onderhoud van de koffiemachine.

KLEUREN TOUCH SCHERM

Een intuïtief bedieningspaneel met een breed 3,5-inch LCD-scherm en aanraakgevoelige pictogrammen zorgen voor een eenvoudige en foutloze bediening.

19 BAR DRUK

Deze koffiemachine gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat de bereide koffie veel meer aroma en body heeft.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTECREMA”

Door het aparte melkbereidingssysteem is de koffiemachine altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste dikte van de melk kiezen. De functie “Clean” zorgt ervoor dat het melksysteem schoon is. Wanneer het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het gemakkelijk in de koelkast bewaren. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor de systemen van de koffiebereiding en de melkbereiding, en de uitneembare koffiezeteenheid zorgen ervoor dat de koffiemachine schoon is en dat u altijd kunt genieten van heerlijke koffie.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Delonghi “ECAM 550.55.SB”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter