11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Koffiezetapparaat De’Longhi “Dinamica Plus ECAM 370.95.T”

Technische kenmerken Over het product
Hoeveelheid
899.00 679.00
  • Levering duurt 1 week

Over het product

Het bean-to-cup koffiezetapparaat De’Longhi “Dinamica ECAM 370.95.T” met een modern ontwerp, maalt elke keer verse koffiebonen en bereidt tot 12 koffiedranken met één druk op de knop. Kies uit zowel traditionele zwarte koffiedranken als populaire koffiesoorten met melk. 3 gebruikers kunnen hun eigen drankenmenu opslaan. Dankzij het aanraakgevoelige kleurenscherm en de bediening via de smart app, is het een echt plezier om het koffiezetapparaat te gebruiken. Dankzij het eenvoudige onderhoud kunt u snel en gemakkelijk genieten van koffie.

12 KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN AANRAKING

Bereid niet alleen de populairste traditionele dranken zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of latte machiatto, maar geniet ook van de nieuwste trendy recepten zoals: flat white, cappuccino doppio, langzaam gebrouwen long black koffie of zelfs een volledige pot koffie met enkele aanrakingen. Pas de instellingen voor elke koffiedrank naar wens aan: verander de sterkte van de koffie en de hoeveelheid (melk en koffie). U kunt de temperatuur van de dranken wijzigen in het algemene menu.

3 GEBRUIKERSPROFIELEN

Zelfs drie gebruikers kunnen hun eigen individuele drankenmenu samenstellen en opslaan. Pas de gewenste sterkte voor uw drankjes, de hoeveelheid melk en koffie aan en sla deze op.

BEDIENING MET EEN SMART APP

“Dinamica Plus” kan ook worden bediend met de De’Longhi “Coffee Link”-applicatie. Creëer drankjes en pas de instellingen ervan rechtstreeks aan vanaf uw smart-apparaat. De slimme app voorziet de gebruiker van tips en suggesties voor het onderhoud van het koffiezetapparaat.

KLEUREN TOUCH-SCREEN EN SMART TOUCH TECHNOLOGIE

Een intuïtief bedieningspaneel met een breed 3,5-inch LCD-scherm en aanraakgevoelige symbolen zorgen voor een eenvoudige en probleemloze bediening. Dankzij de ingebouwde Smart touch-technologie onthoudt het koffiezetapparaat de meest gekozen koffiedranken en vermeldt deze automatisch als eerste op uw selectiepaneel.

19 BAR DRUK

Dit koffiezetapparaat gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat de bereide koffie veel meer aroma en body heeft.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTE CREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is het koffiezetapparaat altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste dikte van het schuim kiezen. De functie “Clean” zorgt ervoor dat het melksysteem schoon is. Als het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het gemakkelijk in de koelkast bewaren. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

THERMISCH MELKRESERVOIR

Een van de geheimen voor een perfect melkschuim is koude melk. In het nieuwe dubbelwandige thermische melkreservoir blijft de melk langer koud.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor de systemen van de koffiebereiding en de melkbereiding, en de uitneembare koffiezeteenheid zorgen ervoor dat het koffiezetapparaat schoon is en dat u altijd heerlijke koffie kunt drinken.

Voor de eerste kop koffie

Heerlijke koffies voor je nieuwe koffiemachine! Hier zijn enkele koffiesoorten die goed samengaan met zowel zwarte als op melk gebaseerde koffiedranken.

+ product(en)

Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Type Automatisch
Manufacturer De'Longhi
Coffee machine uses Gemalen koffie, Koffiebonen
Milk system type Geïntegreerde melktank
Type of coffee grinder Staal
Max number of saved recipes 3
Power 1450 W
Water pump pressure 19 BAR
Country of Origin Roemenië
EAN 8004399332904
Saved user profiles 3

BEHEER

Coffee machine's screen Kleurrijk
Coffee machine's menu language Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds
Control type Touch screen
Smart app Ja

CAPACITEITEN

Water tank 1.8 l
Coffee bean tank 300 g
Grounds' tray capacity in cups 14
Milk container 0.5 l

INSTELLINGEN

Number of black coffees prepared at once 2
Number of coffee with milk recipes prepared at once 1
Max cup height 135 mm
Adjustable grinding level 13
Portion size Instelbaar
Coffee strength (levels) 5
Coffee temperature (levels) 4

AFMETINGEN EN GEWICHT

Depth 42.9 cm
Height 34.8 cm
Width 23.6 cm
Weight 9.5 kg

BEREIDBARE RECEPTEN

Preparable recipes - Other Heet water, Melkschuim, Warme melk
Preparable recipes - Coffee Cappuccino, Cappuccino doppio, Cappuccino-mix, Dubbele espresso, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Koffiepot, Latte, Latte Macchiato, Long black, Zwarte koffie

PAKKET BEVAT

Package contains Doseerlepel gemalen koffie, Melkreservoir, Ontkalkingsvloeistof, Schoonmaakborstel, Teststrip waterhardheid, Warmwaterkraan, Waterfilter

Voor het onderhoud van de koffiemachine

Goed onderhoud kan de levensduur van je koffiemachine verlengen. Deze onderhoudsproducten heb je nodig om je machine de beste koffie te laten maken.

+ product(en)

Extra's voor de koffiemachine

Deze accessoires zullen het koffiebereidingsproces nog gemakkelijker en aangenamer maken en de bereide koffie zal zeker lekkerder smaken.

+ product(en)

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi “Dinamica Plus ECAM 370.95.T”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter