AANBIEDING VAN DE MAAND
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS

Koffiezetapparaat De’Longhi “Dinamica Plus ECAM 370.85.B”

  • Nieuw
Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Hoeveelheid
699.00

Levering duurt 3 - 5 werkdagen *85% van de bestellingen worden binnen de 3 werkdagen geleverd

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
Smart app
icon
1.8 l Waterreservoir
icon
14 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 23.6x34.8x42.9cm
icon
Max kop hoogte - 13.5 cm
icon
Druk van de waterpomp - 19 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
12 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Latte
Latte
Long black
Long black
Flat white
Flat white
Cappuccino doppio
Cappuccino doppio
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Cappuccino-mix
Cappuccino-mix
Dubbele espresso
Dubbele espresso
Koffiepot
Koffiepot

Over het product

De volautomatische koffiemachine “De’Longhi Dinamica ECAM 370.85.B” met een modern ontwerp maalt de koffiebonen iedere keer vers en bereidt maar liefst 12 koffiedranken met één druk op de knop. Gebruik de functie “My Menu” om uw eigen aparte drankenmenu samen te stellen en op te slaan dat uw persoonlijke smaak weerspiegelt. Dankzij het aanraakgevoelige kleurenscherm en de mogelijkheid om de machine via een slimme app te bedienen, is het gebruik van het apparaat een echt plezier. Dankzij het eenvoudige onderhoud kunt u snel en eenvoudig genieten van heerlijke koffie.

12 KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Naast de populairste traditionele koffiedranken, zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte of latte machiatto, kunt u ook genieten van trendy recepten zoals flat white, cappuccino doppio, slow-brewed long coffee of zelfs een hele kan koffie die met één druk op de knop wordt bereid. Pas de instellingen van iedere koffiedrank naar wens aan: wijzig de koffiesterkte en de portiegrootte (hoeveelheid melk en koffie). U kunt de temperatuur van de drank aanpassen in het algemene menu.

“MY MENU” FUNCTIE

Door op de toets “My Menu” te drukken, kunt u alle dranken naar wens programmeren (het is zoals een apart individueel menu!). Wijzig de koffiesterkte en de portiegrootte (hoeveelheid koffie en melk).

BEDIENING VIA DE SMART APP

De koffiemachine kan ook worden bediend via de “De’Longhi Coffee Link” app. Creëer drankjes en pas de instellingen ervan direct aan vanaf uw smart-apparaat. De smart app geeft de gebruikers tips en suggesties met betrekking tot het onderhoud van hun koffiemachine.

KLEUREN TOUCH-SCHERM EN SMART TOUCH TECHNOLOGIE

Een intuïtief bedieningspaneel met een helder 3,5-inch LCD-scherm en aanraakgevoelige pictogrammen zorgen voor een eenvoudige en probleemloze bediening. Dankzij de ingebouwde “Smart Touch” technologie onthoudt de koffiemachine de koffiedranken die het vaakst worden gekozen en worden deze automatisch op het selectiepaneel weergegeven.

19 BAR DRUK

Deze koffiemachine gebruikt een druk van 19 bar om koffiedranken te bereiden, zodat de bereide koffie nog dikker, aromatischer en lekkerder is.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTECREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem is de koffiemachine altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kunt u de gewenste melkconsistentie kiezen. De functie “Clean” zorgt ervoor dat het melksysteem altijd schoon is. Als het melkreservoir niet wordt gebruikt, kunt u het handig in de koelkast opbergen. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, het spoelprogramma voor het koffiezet- en melkbereidingsysteem en de uitneembare koffiezeteenheid zorgen ervoor dat de koffiemachine schoon is en dat u iedere keer weer van heerlijke koffie kunt genieten.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat De’Longhi “Dinamica Plus ECAM 370.85.B”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter