INTERNATIONALE KOFFIEDAG
INTERNATIONALE KOFFIEDAG
Trustpilot

WDT tool CHiATO

  • Nieuw
Uitverkocht

Levering duurt 1 – 4 werkdagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
WDT tool CHiATO
WDT tool CHiATO
Op voorraad
8.99 6.74

Specificaties

Over het product

Wie op zoek is naar de ideale extractie en het verkrijgen van de perfecte espresso, zal deze innovatieve zettool zeker waarderen. Het staat bekend als een naaldverdeler of WDT tool en is ontworpen om gemalen koffie gelijkmatig in het portafilter te verdelen, voor een optimale smaakextractie te zorgen en de vorming van klonters in uw koffie te voorkomen, wat uiteindelijk leidt tot channeling (deze term verwijst naar de aanwezigheid van zwakke plekken in uw koffiepuck en resulteert in een ongelijkmatige waterdoorstroming).

WAAR STAAT “WDT” VOOR? 

WDT, of Weiss Distribution Technique, is een distributiemethode voor gemalen koffie die in 2005 werd bedacht door John Weiss en is ontworpen om koffieliefhebbers te helpen bij het bereiken van een optimale extractie. Dit gebeurt met behulp van een speciale naaldverdeler (ook bekend als WDT tool), die de koffie zachtjes in het portafilter omroert. Het is perfect geschikt voor ambitieuze thuisbarista’s, aangezien de meesten van hen thuis niet-commerciële koffiemolens gebruiken.

ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE EXTRACTIE

De WDT tool is ontworpen om de vorming van klonters in uw koffie te voorkomen, zodat de gemalen koffie gelijkmatig wordt verdeeld en de smaken perfect worden geëxtraheerd. 

HOE GEBRUIKT U UW WDT TOOL? 

Roer de koffie in het portafilter voorzichtig door met ronddraaiende bewegingen, beginnend bij de bodem terwijl u langzaam naar boven gaat. Voor het best mogelijke resultaat gebruikt u daarna een verdeler voor gemalen koffie en drukt u uw koffie pas daarna aan.

***

CHiATO: is het een gesprek of is het een macchiato? Wij zeggen dat het beide is! Een spel dat begint met een kopje koffie. Romig, glad, en met een beetje funk erbovenop.

Bereid koffie zoals u het zich voorstelt. Het is uw passie en uw creatie. Verken de wereld van koffie en experimenteer met de juiste hulpmiddelen. Graaf dieper en creëer ervaringen die blijven hangen als de nasmaak van uw favoriete koffie.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “WDT tool CHiATO&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter