Universele melksysteemreiniger en ontkalkerset

  • Nieuw
  • Top
Specificaties Over het product
Hoeveelheid
18.99
  • Levering duurt 1 week

Over het product

Ontkalker voor koffiezetapparaten “EcoDescaler”, 500 ml

EcoDescaler is een ontkalker voor koffiezetapparaten gemaakt van natuurlijke, hoogwaardige materialen. De ontkalker verwijdert niet alleen kalkaanslag, maar zorgt ook voor een probleemloze werking van uw koffiezetapparaat. Bewaren buiten bereik van kinderen. Als de vloeistof in contact komt met de huid – onmiddellijk afwassen met water en zeep. Als de vloeistof in uw ogen komt – spoel het dan uit met gewoon water. Bel daarna het Antigifcentrum of ga naar uw huisarts (toon deze verpakking of fles).

Instructies: 1) Giet 100 ml EcoDescaler vloeistof in een leeg waterreservoir van uw koffiezetapparaat; 2) Giet na de eerste stap de extra hoeveelheid water die in de instructies staat (als er niets staat, gebruik dan 1 liter water); 3) Start het ontkalkingsprogramma; 4) Na het ontkalkingsprogramma spoelt u het waterreservoir van het koffiezetapparaat met schoon water uit en zet u het spoelprogramma aan.

Voor 5 ontkalkingsbeurten.

Universele melksysteemreiniger, 500 ml

Universele koffiezetapparaat melksysteem reiniger. Deze reiniger is gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en zorgt voor een perfecte hygiëne van het melksysteem van uw koffiezetapparaat.

Het is aanbevolen om beschermende handschoenen en een bril, of een masker te dragen bij het gebruik van het product. Buiten bereik van kinderen houden. Als de vloeistof in contact komt met de huid –

onmiddellijk wassen met water en zeep. Als de vloeistof in uw ogen komt – spoel deze dan zorgvuldig uit met stromend water en zoek medische hulp (toon deze verpakking).

Haal de melkopschuimer uit elkaar en maak hem schoon met het mengsel of giet het mengsel in het melkreservoir en druk op de “Stoom”-knop. Herhaal de procedure daarna met schoon water.

Specificaties

ALGEMENE KENMERKEN

Fabrikant Coffee Friend
Land van herkomst Litouwen

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Universele melksysteemreiniger en ontkalkerset&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter