
Specificaties
ALGEMENE KENMERKEN
AFMETINGEN EN GEWICHT
Over het product
De “Rwanda Gasharu Intego” koffie is verwerkt met behulp van een experimentele verwerkingsmethode die voortdurend wordt verfijnd in een poging om de best mogelijke koffie-aroma’s te verkrijgen. In de bereide drank worden tonen van pure chocolade, tropisch fruit, honing, bloemen en rijp rood fruit onthuld.
Perfect voor: pour-over (filter) zetmethodes
Ook zeer geschikt voor: espresso, cold brew, French press, Aeropress
Door zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak wordt deze koffie aangeduid als Specialty. De SCA heeft een score van 89 op 100 gegeven.
LAND: Rwanda
HOOGTE: 1580-2100 m
SOORT: Rode Bourbon
VERWERKING: Natuurlijk Experimenteel
ROOSTERPROFIEL: Licht
SMAAKTONEN: Donkere chocolade, Tropisch fruit, Honing, Bloemen, Rijp rood fruit
Ingrediënten: geroosterde koffiebonen.
Bewaarvoorschrift: op een droge, koele plaats bewaren.
Koffiepaspoort
Vaak gestelde vragen
Stel uw vraag over het product
Reviews