
Specificaties
ALGEMENE KENMERKEN
AFMETINGEN EN GEWICHT
Over het product
De bereide koffie is zeer zoet en onthult tonen van limoen, karamel en zwarte stroop (melasse).
Deze Indiase koffie is afkomstig van de Ratnagiri Estate in de Bababudangiri regio van India. Dit is de eerste koffie van deze boerderij die op een speciale manier wordt verwerkt, namelijk de Honey-methode. Deze verwerkingsmethode zorgt ervoor dat de koffie een unieke zoetheid ontwikkelt. Geschikt voor alle bereidingswijzen.
Door de uitzonderlijke kwaliteit en smaak is deze koffie aangeduid als Specialty. Volgens de SCA scoort hij 86 op 100.
LAND: India
REGIO: Bababudangiri (Landgoed Ratnagiri)
HOOGTE: 1280 – 1417m
SOORT: Catuai, Chandraghiri
VERWERKING: Honing
ROOSTERPROFIEL: Medium
SMAAKTONEN: Limoen, Karamel, Zwarte stroop (melasse)
Koffiepaspoort
Vaak gestelde vragen
Stel uw vraag over het product
Reviews