
Specificaties
ALGEMENE KENMERKEN
AFMETINGEN EN GEWICHT
Over het product
De bereide koffie onthult tonen van kersen, bergamot, aardbeien, witte thee en bloemen. Zoet, zuiver van smaak en zeer sappig.
Deze koffie is afkomstig uit de beroemde Ethiopische Guji koffieregio. Het nieuwe hier gevestigde verwerkingsstation Ye Genet verwerkt koffie van de hoogste kwaliteit. De omgeving is perfect voor het verbouwen van goede koffie: vruchtbare roodbruine grond die verzadigd is met ijzer; jonge koffiebomen en plantages op een indrukwekkende hoogte (meer dan 2000m boven zeeniveau).
Perfect voor alle bereidingswijzen: van filter tot espresso.
Door de uitzonderlijke kwaliteit en smaak wordt deze koffie aangeduid als Specialty. Volgens de SCA scoort hij 83 op 100.
LAND: Ethiopië
REGIO: Guji
HOOGTE: 1950 – 2250m
SOORT: Heirloom
VERWERKING: Natuurlijk
ROOSTERPROFIEL: Licht Medium
SMAAKTONEN: Kers, Bergamot, Aardbei, Witte thee, Bloemen
Koffiepaspoort
Vaak gestelde vragen
Stel uw vraag over het product
Reviews