
Specificaties
ALGEMENE KENMERKEN
AFMETINGEN EN GEWICHT
Over het product
Een echt feest van aroma’s en smaken! Fruitige, milde koffie met subtiele tonen van chocolade en rum.
Voor het tweede seizoen op rij valt de La Marianela boerderij in Colombia op met zijn natuurlijk verwerkte koffies en hun extreem rijke smakenpalet.
Hoewel deze koffie perfect is voor Espresso en Pour overs (filter bereidingswijzen), is hij ook geweldig voor French Press, Aeropress, Turkse koffie en Cold Brew.
Vanwege de uitzonderlijke kwaliteit en smaak wordt deze koffie aangeduid als Specialty. Volgens de SCA scoort hij 84 op 100.
LAND: Colombia
REGIO: Cauca
HOOGTE: 1650 – 1800 m
SOORT: Caturra, Catimor
VERWERKING: Natuurlijk
ROOSTERPROFIEL: Medium
SMAAKTONEN: Rood fruit, Rum, Gefermenteerde cacao, Tropisch fruit
Ingrediënten: geroosterde koffiebonen.
Bewaarvoorschrift: op een droge, koele plaats bewaren.
Koffiepaspoort
Vaak gestelde vragen
Stel uw vraag over het product
Reviews