Refurbished koffiemachine Nitro BROOD Dual Tap

3,499.00

Op voorraad in ons centrale magazijn (beschikbaar om online te kopen).
Levering duurt 1 – 4 dagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.
Dit product is refurbished. Neem contact met ons op voor gedetailleerde foto's en informatie.

Details

* ZONDER GARANTIE

Bij de BROOD “Dual Tap” nitro koffiemachine gaat het om eenvoudige nitro koffie. De fabrikant noemt dit het meest geavanceerde nitro koffiesysteem ter wereld. Met deze machine kunt u met stikstof gevulde dranken serveren (met een snelheid van 124 liter/400 glazen per uur!) met praktisch geen installatie: 100% plug-and-play! 

TECHNOLOGIE

Stikstof is een onzichtbaar gas dat bijna 80% van de atmosfeer vormt die wij inademen. De BROOD “Dual Tap” nitro koffiemachine vangt stikstof op uit de omgevingslucht, isoleert het vervolgens van andere gassen en drukt het samen in de dranken die worden geserveerd. Dit proces is 100% natuurlijk.

DRANKEN NAAR KEUZE

Met de BROOD “Dual Tap” nitro koffiemachine kunt u niet alleen verschillende koffiedranken serveren, maar ook elke koude drank die met stikstof is aangelengd: nitro sap, nitro cocktails, nitro thee of elk ander drankje van uw keuze. Al deze drankjes worden binnen enkele seconden op verzoek geserveerd – u hoeft de machine nooit meer bij te vullen met stikstof!

KOUD EN SMAAKVOL

De fusie tussen stikstof en de vloeistof van uw keuze zorgt voor een indrukwekkende zachtheid en versterkt de natuurlijke smaak van uw drankje. De drankjes die u serveert zullen even verfrissend als lekker zijn: dankzij het geïntegreerde koelsysteem wordt de temperatuur in de kraan op niet meer dan 2 °C gehouden!

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Voor de nitro koffiemachine BROOD “Dual Tap” is een stopcontact van 220V nodig en geen enkele wateraansluiting! Het reinigingsproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontworpen.

***

BROOD is een in Toronto gevestigd drankenbedrijf, opgericht in 2015. BROOD innovaties omvatten de gepatenteerde technologie voor tankloze nitro levering en ‘s werelds eerste dubbel-temperatuur machine met zowel warm als koud watersystemen. 

http://www.curiozity.eu/dual-tap-nitro 

Extra informatie

Afmetingen
37.5 × 30 × 48.5 cm
Land van herkomst

Canada

Specification

Gewicht
37 kg
Afmetingen
37.5 × 30 × 48.5 cm
Soort

Andere koffiemachines

Fabrikant

Brood

Kleur

Zwart

Diepte

37.5 cm

Hoogte

48.5 cm

Breedte

30 cm

Land van herkomst

Canada

Gewicht

37 kg

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Refurbished koffiemachine Nitro BROOD Dual Tap” te beoordelen