AANBIEDING VAN DE WEEK
Trustpilot

Nitro koffiezetapparaat BROOD Dual Tap

  • ALLEEN E-SHOP
Specificaties Over het product
Krijg een offerte
Nitro koffiezetapparaat BROOD Dual Tap
Nitro koffiezetapparaat BROOD Dual Tap
Op voorraad
4,490.00

Specificaties

icon
Land van herkomst Canada
icon
Afmetingen 30x48.5x37.5cm

Over Brood DUAL TAP VP2X

Bij de BROOD “Dual Tap” nitro koffiemachine gaat het om eenvoudige nitro koffie. De fabrikant noemt dit het meest geavanceerde nitro koffiesysteem ter wereld. Met deze machine kunt u met stikstof gevulde dranken serveren (met een snelheid van 124 liter/400 glazen per uur!) met praktisch geen installatie: 100% plug-and-play! 

TECHNOLOGIE

Stikstof is een onzichtbaar gas dat bijna 80% van de atmosfeer vormt die wij inademen. De BROOD “Dual Tap” nitro koffiemachine vangt stikstof op uit de omgevingslucht, isoleert het vervolgens van andere gassen en drukt het samen in de dranken die worden geserveerd. Dit proces is 100% natuurlijk.

DRANKEN NAAR KEUZE

Met de BROOD “Dual Tap” nitro koffiemachine kunt u niet alleen verschillende koffiedranken serveren, maar ook elke koude drank die met stikstof is aangelengd: nitro sap, nitro cocktails, nitro thee of elk ander drankje van uw keuze. Al deze drankjes worden binnen enkele seconden op verzoek geserveerd – u hoeft de machine nooit meer bij te vullen met stikstof!

KOUD EN SMAAKVOL

De fusie tussen stikstof en de vloeistof van uw keuze zorgt voor een indrukwekkende zachtheid en versterkt de natuurlijke smaak van uw drankje. De drankjes die u serveert zullen even verfrissend als lekker zijn: dankzij het geïntegreerde koelsysteem wordt de temperatuur in de kraan op niet meer dan 2 °C gehouden!

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Voor de nitro koffiemachine BROOD “Dual Tap” is een stopcontact van 220V nodig en geen enkele wateraansluiting! Het reinigingsproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontworpen.

***

BROOD is een in Toronto gevestigd drankenbedrijf, opgericht in 2015. BROOD innovaties omvatten de gepatenteerde technologie voor tankloze nitro levering en ‘s werelds eerste dubbel-temperatuur machine met zowel warm als koud watersystemen. 

http://www.curiozity.eu/dual-tap-nitro 

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Brood DUAL TAP VP2X reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Nitro koffiezetapparaat BROOD Dual Tap&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter