Melkkan Barista & Co Core Brushed Steel, 420 ml

21.99

Details

Dit is een onmisbaar barista item! Alle goede barista’s en gepassioneerde koffieliefhebbers hebben een melkkan nodig die nauwkeurig, duurzaam en stevig is – en deze kan stelt zeker niet teleur. Het nieuwe model heeft er een heleboel nieuwe functies bij gekregen, maar ziet er nog steeds goed uit. 

DUURZAAM EN VAATWASMACHINEBESTENDIG

De melkkan heeft een stevige coating van titanium die de kan beschermt tegen beschadigingen en ervoor zorgt dat het in het bovenste rek van de vaatwasser kan worden gereinigd. Het roestvrij staal van medische kwaliteit 304, waarvan de binnenkant van de kan is gemaakt, is roestbestendig en schilfert niet wanneer er een stoompijpje in wordt gebruikt.

ERGONOMISCH, HYGIËNISCH EN VEILIG

De handgreep die met een laser is gelast, voorkomt onuitwasbare inkepingen en is ergonomisch ontworpen om natuurlijk aan te voelen in de hand tijdens het inschenken. Bovendien is er voldoende ruimte om te voorkomen dat de vingers tijdens het gebruik in contact komen met de wand van de kan.

VERTROUWD DOOR PROFESSIONALS 

De “Core” melkkannen worden vertrouwd door honderden cafés en koffiebrouwers over de hele wereld. Ze zijn licht van gewicht en schenken nauwkeurig en gelijkmatig, wat perfect is voor latte kunstwerkjes. Bovendien zorgen de maatstreepjes langs de binnekant ervoor dat de juiste hoeveelheid melk in de kan wordt gedaan, wat verspilling voorkomt en een leidraad vormt voor de perfecte melk/schuimverhouding voor elke koffiedrank op basis van melk.

Extra informatie

Land van herkomst

Verenigd Koningkrijk

Specification

Soort

Melkopschuimkannetjes

Fabrikant

Barista & Co

Capaciteit

420 ml

Materiaal

Roestvrij staal

Land van herkomst

Verenigd Koningkrijk

EAN

5060433794568

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Melkkan Barista & Co Core Brushed Steel, 420 ml” te beoordelen