AANBIEDING VAN DE WEEK
Trustpilot

Handmatige koffiemolen Cafflano Krinder Mint

Specificaties Over het product
Product is niet meer in productie.
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Handmatige koffiemolen Cafflano Krinder Mint
Handmatige koffiemolen Cafflano Krinder Mint
Op voorraad
99.00 69.30

Specificaties

Over het product

Na vier succesvolle Kickstarter-campagnes is Cafflano® weer terug met een nieuwe handmaler – Krinder. Het is ‘s werelds lichtste metalen bram molen (slechts 295 g), die ook maximale draagbaarheid heeft: de handgreep kan gemakkelijk worden bevestigd en gedemonteerd. 

MOEITELOOS MALEN

Het compacte formaat en ergonomische ontwerp van de Krinder maken het malen van elk type bonen een verbluffend eenvoudige taak. Dankzij het ronde ontwerp van de binnenpot kunt u alle gemalen bonen eruit gieten zonder restjes achter te laten. De molen heeft een bonencapaciteit van 30 gram, wat goed genoeg is voor twee koffieliefhebbers.

VAN ESPRESSO TOT POUR-OVER

Maalgraad en consistentie zijn waarschijnlijk de twee belangrijkste aspecten bij het zetten van het perfecte kopje koffie, of het nu espresso, pour-over of French press / cold brew is. Een goede handmaler moet een consistente maling produceren en geschikt zijn voor alle koffiestijlen. Typische handmalers proberen dit te bereiken door meer onderdelen toe te voegen, maar dit resulteert meestal in hogere kosten, wat leidt tot zeer scherpe prijskaartjes. Cafflano® Krinder daarentegen heeft een speciaal onderhoudsvrij maalsysteem geïmplementeerd om de maalconsistentie in alle bereiken te garanderen.

METALEN STIFTFREZEN UIT ITALIË

De Krinder is uitgerust met een set Italiaanse conische metalen stiftfrezen. De geharde en getemperde stalen stiftfrezen hebben een scherpe randscherpte (edge retention), zodat de bonen worden gesneden en niet verbrijzeld.

INTUÏTIEVE EN GEMAKKELIJKE MAALINSTELLING

Op de molen bevindt zich een eenvoudig te volgen, genummerd instelwiel. Draai deze met de klok mee (fijner) of tegen de klok in (grover) om de maalgraad te wijzigen.

***

Beanscorp Co, Ltd. werd in 2013 opgericht door vijf koffieliefhebbers. Sindsdien ontwikkelt Beanscorp innovatieve, duurzame en draagbare koffieapparatuur onder het merk Cafflano® en won meer dan 13 internationale prijzen uit de koffie-, outdoor- en keukengerei industrie, waaronder vier opeenvolgende “Best New Product” awards van Specialty Coffee Association (SCA). Cafflano® is nu verkrijgbaar in 100 landen wereldwijd. Beanscorp ontwerpt en produceert alle Cafflano® producten vanuit Korea, en hun missie is glashelder: het ontwikkelen, produceren en aanbieden aan koffieliefhebbers van kwaliteitsmateriaal dat eenvoudig, innovatief, economisch, handig, duurzaam en ook nog eens draagbaar is.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Handmatige koffiemolen Cafflano Krinder Mint&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter