Handmatige koffiemolen Cafflano Krinder Black

89.10 -10%

Details

Na vier succesvolle Kickstarter-campagnes is Cafflano® weer terug met een nieuwe handmaler – Krinder. Het is ‘s werelds lichtste metalen bram molen (slechts 295 g), die ook maximale draagbaarheid heeft: de handgreep kan gemakkelijk worden bevestigd en gedemonteerd. 

MOEITELOOS MALEN

Het compacte formaat en ergonomische ontwerp van de Krinder maken het malen van elk type bonen een verbluffend eenvoudige taak. Dankzij het ronde ontwerp van de binnenpot kunt u alle gemalen bonen eruit gieten zonder restjes achter te laten. De molen heeft een bonencapaciteit van 30 gram, wat goed genoeg is voor twee koffieliefhebbers.

VAN ESPRESSO TOT POUR-OVER

Maalgraad en consistentie zijn waarschijnlijk de twee belangrijkste aspecten bij het zetten van het perfecte kopje koffie, of het nu espresso, pour-over of French press / cold brew is. Een goede handmaler moet een consistente maling produceren en geschikt zijn voor alle koffiestijlen. Typische handmalers proberen dit te bereiken door meer onderdelen toe te voegen, maar dit resulteert meestal in hogere kosten, wat leidt tot zeer scherpe prijskaartjes. Cafflano® Krinder daarentegen heeft een speciaal onderhoudsvrij maalsysteem geïmplementeerd om de maalconsistentie in alle bereiken te garanderen.

METALEN STIFTFREZEN UIT ITALIË

De Krinder is uitgerust met een set Italiaanse conische metalen stiftfrezen. De geharde en getemperde stalen stiftfrezen hebben een scherpe randscherpte (edge retention), zodat de bonen worden gesneden en niet verbrijzeld.

INTUÏTIEVE EN GEMAKKELIJKE MAALINSTELLING

Op de molen bevindt zich een eenvoudig te volgen, genummerd instelwiel. Draai deze met de klok mee (fijner) of tegen de klok in (grover) om de maalgraad te wijzigen.

***

Beanscorp Co, Ltd. werd in 2013 opgericht door vijf koffieliefhebbers. Sindsdien ontwikkelt Beanscorp innovatieve, duurzame en draagbare koffieapparatuur onder het merk Cafflano® en won meer dan 13 internationale prijzen uit de koffie-, outdoor- en keukengerei industrie, waaronder vier opeenvolgende “Best New Product” awards van Specialty Coffee Association (SCA). Cafflano® is nu verkrijgbaar in 100 landen wereldwijd. Beanscorp ontwerpt en produceert alle Cafflano® producten vanuit Korea, en hun missie is glashelder: het ontwikkelen, produceren en aanbieden aan koffieliefhebbers van kwaliteitsmateriaal dat eenvoudig, innovatief, economisch, handig, duurzaam en ook nog eens draagbaar is.

Extra informatie

Land van herkomst

China

Specification

Gewicht
0.295 kg
Soort

Koffiemolens

Fabrikant

Cafflano

Kleur

Zwart

Koffiebonenreservoir

30 g

Type koffiemolen

Staal

Land van herkomst

China

EAN

8809444940130

Gewicht

295 g

Type de moulin à café

Handmatig

Bouw van de koffiemolen

Kegelvormig

Geschikt voor

Filter/Pour-over

Voor

Thuis

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handmatige koffiemolen Cafflano Krinder Black” te beoordelen