11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Onderhoudsset Philips “CA6707/10”

  • Top
Technische kenmerken Over het product
Krijg een aanbieding

Over het product

Om kwaliteitskoffie te kunnen bereiden, moet het koffiezetapparaat regelmatig worden onderhouden. De Philips onderhoudsset voor espresso koffiezetapparaten “CA6707/10” zorgt ervoor dat de belangrijkste functies van het koffiezetapparaat perfect werken.

De set bestaat uit een melkcircuitreiniger, koffie-olieverwijderaar, “AquaClean” filter en een smeermiddel voor de zetgroep. Deze onderhoudsset gaat een half jaar mee!

AQUACLEAN FILTER

De nieuwe en gepatenteerde Saeco innovatie “AquaClean” waterfilter geeft u de kans om alle mogelijkheden van uw automatische koffiezetapparaat te benutten. Met dit filter kunt u tot 5000 kopjes koffie zetten zonder te ontkalken. Wanneer de “AquaClean”-filter is geplaatst, worden de aanwijzingen voor het ontkalken automatisch uitgeschakeld. Het wordt aanbevolen om de filter na 3 maanden te vervangen.

MELKCIRCUITREINIGER

Door gebruik te maken van deze Saeco reiniger houdt u het melkcircuit van uw espresso koffiezetapparaat schoon. Deze reiniger beschermt niet alleen het melkcircuit tegen verstopping, maar verbetert ook de smaak van uw koffie. Het wordt aanbevolen om deze reiniger één keer per maand te gebruiken.

TABLETTEN VOOR HET VERWIJDEREN VAN KOFFIE-OLIE

Deze reinigingstabletten verwijderen alle koffie-olieresten die zich aan de binnenkant van het koffiezetapparaat bevinden. Het zorgt ervoor dat elk kopje koffie perfect zal smaken en ruiken. Het wordt aanbevolen om de tabletten één keer per maand te gebruiken.

SMEERMIDDEL VOOR DE ZETGROEP

Dit vet van Saeco helpt u om het kookmechanisme van uw apparaat te onderhouden. Regelmatig reinigen van het blok zorgt voor een soepele en probleemloze werking van de bewegende delen van uw koffiezetapparaat. Het vet is veilig om te gebruiken


Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Soort Overige onderhoudsproducten
Fabrikant Philips
Land van herkomst Roemenië
EAN 8710103819004

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Onderhoudsset Philips “CA6707/10”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter