Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Koffiezetapparaat Sage “the Barista Pro™ SES878BST”

Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Krijg een offerte
Koffiezetapparaat Sage “the Barista Pro™ SES878BST”
Koffiezetapparaat Sage “the Barista Pro™ SES878BST”
Op voorraad
799.00

Specificaties

icon
Koffiebonen
icon
Land van herkomst China
icon
2 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 35.4x40.6x41cm
icon
Scherm - zwart/wit
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 1

Over het product

Met dit Sage koffiezetapparaat kunt u thuis een echte barista worden en genieten van de perfecte smaak van koffie. Precies zoals het door professionele koffiezetapparaten zou worden bereid. Dankzij de nieuwste geïntegreerde technologieën: breed LCD-scherm, innovatief verwarmingssysteem “Thermojet”, digitale temperatuurregelaar PID, professionele portafilter en stoompijpje, u bereidt op een snelle eenvoudige en professionele manier uw koffie.

LCD-SCHERM VOOR EENVOUDIGE BEDIENING

Op het brede LCD-scherm ziet u alle informatie die u nodig hebt om de koffie te zetten die u op dat moment wilt. U kunt kiezen uit bestaande instellingen of deze aanpassen aan uw individuele smaak.

ALTIJD KLAAR OM KOFFIE OF MELKSCHUIM TE BEREIDEN

Het innovatieve “ThermoJet” verwarmingssysteem zorgt ervoor dat de gewenste watertemperatuur in slechts 3 seconden wordt bereikt. Schakelt onmiddellijk over van de espressomodus naar de melkopschuimmodus.

GEÏNTEGREERDE VERSTELBARE KOFFIEMOLEN

Druk gewoon op een knop en de geïntegreerde kegelvormige molen maalt de gewenste hoeveelheid koffie. Het is mogelijk om de maalgraad (tot 30 verschillende niveaus) en de hoeveelheid koffie aan te passen.

19-22 G VOOR EEN KOFFIEPORTIE

Om rijke en evenwichtige espressokoffie te bereiden, is het noodzakelijk een bepaalde hoeveelheid koffie te gebruiken. De portafilter met een diameter van 54 mm en een capaciteit van 19-22 g zorgt ervoor dat u de perfecte koffie kunt zetten.

NAUWKEURIG EXTRACTIEPROCES

De digitale temperatuurregelaar (PID) zorgt voor de juiste watertemperatuur, wat essentieel is voor een goede koffiebereiding. Aan het begin van het koffiezetten wordt de gemalen koffie met lage druk bevochtigd. Daarna wordt de druk opgevoerd (tot een voor espresso geschikte druk) en vloeit de koffie met een perfecte consistentie in het kopje. Dit resulteert in een zeer evenwichtige en aromatische koffie.

PERFECT MELKSCHUIM

Met een uiterst krachtig stoompijpje kunt u melkschuim opschuimen zoals professionele barista’s en zelfs latte kunstwerken maken.

Inbegrepen accessoires:

– 54 mm portafilter
– Enkelwandige en dubbelwandige filterhouder (voor 1 en 2 porties)
– Aandrukker
– The Razor (Nauwkeurig Doseringshulpmiddel)
– Roestvrijstalen melkkan (480 ml)
– Reinigingsset
– Waterfilter

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Sage “the Barista Pro™ SES878BST”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter