FEBRUARI TOP
Trustpilot

Koffiezetapparaat NESCAFÉ® Dolce Gusto® GENIO S TOUCH EDG 426.GY + 48 koffiecapsules als geschenk

Krijg een offerte
Koffiezetapparaat NESCAFÉ® Dolce Gusto® GENIO S TOUCH EDG 426.GY + 48 koffiecapsules als geschenk
Koffiezetapparaat NESCAFÉ® Dolce Gusto® GENIO S TOUCH EDG 426.GY + 48 koffiecapsules als geschenk
Op voorraad
119.00

Specificaties

icon
Koffiecapsules
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
0.8 l Waterreservoir
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar

Over De'Longhi GENIO S TOUCH EDG426.GY

Deze set bevat alles wat u nodig heeft om te genieten van heerlijke koffie: een capsule koffiemachine en 48 koffiecapsules.

*****

De automatische, ultra-compacte NESCAFÉ® Dolce Gusto® “Genio S Touch” machine is ontworpen om perfect in uw keuken te passen. Deze machine biedt een paar extra verrassende functies. Met de intense “Espresso Boost” technologie, de temperatuurregeling en het instelbare drankvolume kunt u uw koffie aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface kunt u de instellingen aanpassen op basis van het resultaat dat u wenst. Met speciale hermetisch afgesloten capsules kunt u met één druk op de knop meer dan 30 dranken van professionele kwaliteit maken. 

INSTELBARE INTENSITEIT

Personaliseer uw drank door de intensiteit aan te passen. U kunt uw koffie aanpassen naar uw smaak en genieten van intense espresso dankzij de “Espresso Boost” technologie. 

TEMPERATUURKEUZE

Van warm tot zeer heet, u kunt de temperatuur aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren dankzij de drie verschillende temperatuurinstellingen die eenvoudig te selecteren zijn met één druk op de knop. Of u nu snel wilt genieten van een warme koffie of vrienden met verschillende koffievoorkeuren heeft uitgenodigd, u kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe machine uw koffie precies op de juiste temperatuur zal zetten.

HOGEDRUKPOMP

Zet thuis in minder dan 30 seconden koffie van professionele kwaliteit en zorg voor een dik, fluweelzacht crèmelaagje dankzij de hogedrukpomp met een druk van 15 bar, die de delicate smaken en toparoma’s van iedere koffiecapsule perfect naar boven brengt.

KOFFIESOORTEN VAN HOGE KWALITEIT

Geniet van meer dan 30 premium koffiecreaties, ongeacht of u nu koffie kort of lang, zwart of wit wilt. Er is keuze uit een krachtige ristretto, intense espresso, aromatische lungo en volle grande, maar ook schuimige cappuccino, zachte latte macchiato, zelfs warme chocolademelk, thee en verschillende koude dranken. 

HEET & KOUD

Uw koffiemachine is zo veelzijdig dat u er ook heerlijke koude dranken mee kunt bereiden.

AUTOMATISCHE TECHNOLOGIE

                                                                                                                          

Schuif de door u gekozen “NESCAFÉ® Dolce Gusto®” capsule in de machine, stel uw eigen drank samen door aan de bedieningsknop te draaien en druk op “Play”: uw koffiemachine stopt automatisch op het juiste moment om de perfecte drank te serveren.

XL-KOPJESFUNCTIE

U kunt het ook groots aanpakken! Met de XL-optie kunt u meer meenemen voor onderweg. 

HERMETISCH AFGESLOTEN CAPSULES

Dankzij de hermetisch afgesloten capsules blijft de koffie vers en geniet u iedere keer weer van rijke, aromatische dranken.

ENERGIEBESPAREND

Als u vergeet uw machine uit te zetten voordat u weggaat, schakelt deze automatisch uit na 1 minuut inactiviteit dankzij de eco-modusfunctie.

TWEE JAAR GARANTIE

Geniet zonder zorgen met onze garantie van twee jaar!

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

De'Longhi GENIO S TOUCH EDG426.GY reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat NESCAFÉ® Dolce Gusto® GENIO S TOUCH EDG 426.GY + 48 koffiecapsules als geschenk&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter