KERSTMIS TOPPER
Trustpilot

Koffiezetapparaat Bosch CTL836EC6

Uitverkocht

Levering duurt 1 – 2 weken

Verlengde kerstretouren tot 31 januari 2024.
Alle niet-gewilde of ongeschikte artikelen die tussen 24 november en 24 december 2023 zijn aangekocht, kunnen tot 31 januari 2024 worden geretourneerd.

Alle andere retourvoorwaarden blijven van toepassing. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Koffiezetapparaat Bosch CTL836EC6
Koffiezetapparaat Bosch CTL836EC6
Op voorraad
1,999.00 1,595.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
Smart app
icon
2.4 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 59.4x45.5x37.5cm
icon
Max kop hoogte - 150 mm
icon
Druk van de waterpomp - 19 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
8 Door de gebruiker aangemaakte dranken
icon
Kopjes verlichting

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Zwarte koffie
Zwarte koffie

Over Bosch CTL836EC6

Dit hoogwaardige ingebouwde volautomatische koffiezetapparaat ziet er niet alleen geweldig uit, maar bereidt ook alle meest populaire koffiedranken met één enkele aanraking. De geïntegreerde hypermoderne koffiebereidingstechnologieën zorgen voor de hoogste koffiekwaliteit, terwijl een handig scherm en een intuïtief bedieningsmenu het apparaat zeer gebruiksvriendelijk maken. Bovendien kunt u het apparaat bedienen via de smart Home Connect app, die 17 extra koffiedrankrecepten biedt, evenals handige tips voor het zetten van koffie en het onderhouden van uw koffiezetapparaat. Dankzij het geïntegreerde, volautomatische spoelprogramma voor het melksysteem kunt u al uw zorgen over het onderhoud vergeten.

EEN ONEINDIGHEID VAN VERSCHILLENDE KOFFIERECEPTEN

Bereid ristretto, espresso, zwarte koffie, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato en latte met één enkele aanraking. U vindt 17 extra koffierecepten in de smart app – ze kunnen rechtstreeks vanaf uw apparaat worden bereid.

ÉÉN TOETS DUBBELE KOPJES FUNCTIE

Bereid twee kopjes tegelijk, zelfs als u drankjes op basis van melk maakt – latte macchiato of cappuccino!

HOME CONNECT SMART APP

Ontdek de wereld van koffie met de Home Connect app. Bereid koffiedranken rechtstreeks vanaf uw apparaat. Gebruik de functie coffeeWorld om 17 extra koffiedrankrecepten te ontdekken. In de app vindt u ook tal van andere recepten die koffie bevatten (zoals crème brûlée). Met de functie Coffee Playlist kunt u meerdere dranken achter elkaar selecteren en automatisch de ene drank na de andere bereiden. De app bevat veel handige informatie over koffie, evenals een gebruiksaanwijzing van het koffiezetapparaat. Tijdens onderhoudsprogramma’s kunt u het hele proces volgen op uw apparaat en krijgt u een melding wanneer u naar het apparaat moet gaan. Als er problemen optreden, wordt u direct op afstand geïnformeerd.

8 PERSOONLIJKE RECEPTEN

Creëer en bewaar tot 8 persoonlijke recepten.

TFT-KLEURENSCHERM

Dankzij het TFT-kleurenscherm en het overzichtelijke menu is de bediening van het koffiezetapparaat een echt plezier.

DUBBEL AROMA SHOT-FUNCTIE

Dankzij de “AromaDouble Shot”-functie kunt u genieten van een kop sterke koffie die helemaal niet bitter smaakt. Uw koffie wordt in twee stappen bereid – de dubbele koffiemaling en de dubbele koffiebereiding geven de drank een optimale smaak. Dit automatische proces zorgt ervoor dat u geen onaangename bitterheid in de drank proeft.

INNOVATIEF SENSOFLOW VERWARMINGSSYSTEEM

Het slimme “SensoFlow” opwarmingssysteem zorgt voor een optimale en gelijkmatige koffiezettemperatuur. Om het koffie-aroma volledig tot zijn recht te laten komen, moet voor het koffiezetten water van de juiste temperatuur worden gebruikt: 90°C tot 95°C. Bij een lagere temperatuur komen sommige aroma’s niet tot hun recht en bij een hogere temperatuur krijgt de koffie al snel een verbrande smaak. Het “SensoFlow”-systeem zorgt voor de juiste temperatuur en behoudt deze gedurende het hele koffiebereidingsproces.

19 BAR DRUK

Bij de bereiding van koffie gebruikt dit koffiezetapparaat een verhoogde druk, zodat de bereide drank nog aromatischer en dikker is.

STILLE EN DUURZAME KERAMISCHE KOFFIEMOLEN

De uitzonderlijk stille koffiemolen is gemaakt van hoge kwaliteit keramiek en zorgt voor minder geluid tijdens het malen van de bonen.

ZELFREINIGEND MELKSYSTEEM

Het koffiezetapparaat heeft een zeer handig melksysteem met een geïntegreerd melkpijpje dat rechtstreeks in de melkverpakking kan worden geplaatst (of in het melkreservoir dat in de set is inbegrepen). Het automatische spoelprogramma van het melksysteem “autoMilk Clean” spoelt het melksysteem op efficiënte wijze na elke bereiding van een drank op basis van melk. Dit betekent dat u dit niet meer elke dag handmatig hoeft te doen.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Dankzij de geïntegreerde automatische onderhoudsprogramma’s voor ontkalken, reinigen en spoelen kunt u eenvoudig van uw koffie genieten. De uitneembare zetgroep zorgt voor een perfecte schoon koffiezetapparaat.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Bosch CTL836EC6 reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Bosch CTL836EC6&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter