Koffiebonen Parallel 17, 150 g

6.99

Details

Proef de smaken van Azië in uw kopje! “Parallel 17” is een melange van arabica-bonen uit India en Papoea-Nieuw-Guinea. Koffie uit deze regio’s wordt gekenmerkt door zachtheid met zoete tonen van cacao, aangevuld met aroma’s van kruidnagel en gedroogd fruit.

Parallel koffiebonen worden gemaakt van speciale koffiebonen die zo gemengd worden dat ze elke keer dezelfde heerlijke smaak behouden. Geen toegevoegde smaakstoffen.

De Koffiegordel, of de Bonengordel, is een horizontale strook land tussen de Noord- en de Zuidkeerkring. Gelegen tussen 25° noorderbreedte en 25° zuiderbreedte, omgeeft de koffiegordel de evenaar en loopt hij door Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika.

Landen die binnen de gordel liggen, worden gekenmerkt als ideaal voor koffieplantages. Daarom hebben wij de koffiebonenmelange samengesteld uit speciale koffiebonen van Parallel – voor een altijd perfecte koffiesmaak.

Afhankelijk van het continent namen we een deel van de hoogste noordelijke en de laagste zuidelijke parallel van de koffiegordel en verkregen we nieuwe koffiemelanges volgens Parallels – 12 Ethiopië en Tanzania, 17 India en Papoea-Nieuw-Guinea, en 36 El Salvador en Brazilië.

Extra informatie

Land van herkomst

Litouwen

Soort koffiebonen

100% Arabica

Specification

Gewicht
0.15 kg
Type koffie

Koffiebonen

Soort koffie

Melange

Fabrikant

Coffee Friend

Regio van herkomst koffie

Azië

Roosterniveau

Gemiddeld

Land van herkomst

Litouwen

Gewicht

0.15 kg

Soort koffiebonen

100% Arabica

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koffiebonen Parallel 17, 150 g” te beoordelen