Ingebouwde warmhoudlade Bosch BIC510NB0 (60 x 14 cm, zwart)

409.00

Details

De ingebouwde warmhoudlade is zeer veelzijdig. U kunt borden of kopjes opwarmen voordat u eten of koffie serveert. U kunt ook kant-en-klaarmaaltijden warm houden (bijv. als gasten te laat zijn) of zelfs de slow-cooking functie uitproberen voor nieuwe gerechten.

WARM SMAAKT VEEL BETER

Heeft u uw gerecht liever warm? Verwarm uw bord gewoon voor en uw gerecht blijft langer warm na het opdienen. Selecteer het juiste programma op het apparaat of in uw Home Connect app. 

GENIET VAN UW DRANK TERWIJL DEZE WARM IS

Is uw espresso te snel koud? Verwarm uw espressokopjes gewoon voor. U kunt het juiste programma selecteren op het apparaat of in uw Home Connect app.

“WARM HOUDEN” GEMAKKELIJK GEMAAKT

Moet u een bereide maaltijd warm houden omdat uw gasten te laat zijn? Dat is gemakkelijk met een warmhoudlade. Selecteer het juiste programma op het apparaat of in uw Home Connect app of stel de temperatuur zelf in.

DE LANGZAME MANIER VAN KOKEN

Geeft u de voorkeur aan langzaam gekookte maaltijden? Gebruik dan uw warmhoudlade om stukken gebakken en mals vlees, gevogelte of groenten langzaam en zachtjes te garen. De warmte komt van boven en onder en wordt op een lage temperatuur gehouden. U kunt de gewenste temperatuur direct instellen of het programma “Slow cooking” selecteren. 

GEMAKKELIJK OPENEN EN SLUITEN VAN DE LADE

Het openen en sluiten van uw lade moet een plezier zijn. Daarom hebben we het push-pull mechanisme ontwikkeld. De slim ontworpen veer maakt het gebruik van uw lade extra gemakkelijk. Als u beide handen vol heeft – of deze gewoon vies zijn – kunt u in plaats daarvan uw elleboog of heup gebruiken. Dankzij het naadloze ontwerp is schoonmaken ook heel eenvoudig.

BEDIEN DE MULTIFUNCTIONELE LADE VANAF ELKE PLEK

Moet u borden voorverwarmen terwijl u nog onderweg bent? Bedien uw multifunctionele warmhoudlade met Wi-Fi via de Home Connect app: controleer de aan/uit-status van het verwarmingsprogramma, stel een timer in om de lade uit te schakelen en personaliseer uw favoriete instellingen, waar u ook bent. U kunt ook uit extra verwarmingsprogramma’s kiezen. Geniet van koken op uw eigen voorwaarden. Om van deze functie gebruik te maken, hoeft u alleen maar uw verwarmingslade met uw Home Connect account te verbinden.

SPECIFICATIE: 

– Installatietype: ingebouwd 

– Hoogte: 140 mm

– Maximum aantal borden (28 cm): 14

– Maximum aantal espressokopjes (stuks): 64

– Binnenverlichting: nee

– Type bediening: mechanisch

Extra informatie

Afmetingen
59.4 × 51.8 × 14 cm

Specification

Gewicht
14.3 kg
Afmetingen
59.4 × 51.8 × 14 cm
Fabrikant

Bosch

Kleur

Zwart

Garantie

24 maanden

Eenheden in het pakket

1

Diepte

59.4 cm

Hoogte

14 cm

Breedte

51.8 cm

EAN

4242005035403

Gewicht

14.3 kg

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ingebouwde warmhoudlade Bosch BIC510NB0 (60 x 14 cm, zwart)” te beoordelen