Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Koffiemolen Melitta “Calibra 1027-01”

Specificaties Over het product
Uitverkocht
Koffiemolen Melitta “Calibra 1027-01”
Koffiemolen Melitta “Calibra 1027-01”
Op voorraad
139.00

Specificaties

Over het product

Bij de bereiding van een heerlijke koffie is niet alleen de versheid of de maalgraad van belang, maar vaak ook de exacte hoeveelheid. Daarom heeft elektrische molen Melitta “Calibra” een geïntegreerde digitale weegschaal. U kunt elke keer zo veel malen als u precies nodig heeft!

 

PROFESSIONELE BRAMEN EN 39 MAALSTANDEN

 

Duurzame professionele conische bramen malen de koffiebonen zeer precies en gelijkmatig. Afhankelijk van de gekozen koffiebereidingsmethode kunt u zelfs kiezen uit 39 maalstanden (1-5 maalstanden voor espresso, 6-26 – voor pour over’s, 27-39 voor French Press). Het is mogelijk om zowel direct in portafilter, koffiecontainer of zelfs in het filter van filterkoffiezetapparaat te malen.

 

3 MAALPROGRAMMA’S

 

De koffiemolen “Calibra” heeft 3 maalprogramma’s geïntegreerd waaruit u kunt kiezen: volgens aantal kopjes, tijd en gewicht. De laatste functie is te danken aan de geïntegreerde digitale schaal – u hoeft alleen maar te kiezen hoeveel gram u wilt malen.

 

GEBRUIKSVRIENDELIJK DANKZIJ HET LCD-SCHERM

 

Via het intuïtieve LCD-scherm kunt u eenvoudig het gewenste maalprogramma en andere instellingen selecteren. Voor uw gemak onthoudt de koffiemolen de laatste instellingen, zelfs nadat de koffiemolen is uitgeschakeld.

 

EASY-TO-CLEAN

 

De koffiemolen is zeer eenvoudig te reinigen: beide reservoirs voor gemalen koffie (200 g) en bonen (375 g) zijn uitneembaar. Een speciale borstel voor het reinigen is bijgeleverd.

 

STIJLVOL DESIGN

 

Door de moderne look en zijn compactheid is de koffiemolen een perfect interieur element en zal hij niet veel plaats innemen.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiemolen Melitta “Calibra 1027-01”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter