APRIL TOPPER 
Trustpilot

Glazen deksel Loveramics Brewers, 8 cm

  • Nieuw
Krijg een offerte
Glazen deksel Loveramics Brewers, 8 cm
Glazen deksel Loveramics Brewers, 8 cm
Op voorraad
6.99

Specificaties

Video

Brewers - Coffee Dripper - Loveramics
Brewers - Coffee Dripper - Loveramics

Over het product

Het nieuwe glazen deksel van Loveramics past op de “Tall”, “Belly” en “Optic” kannen van het bedrijf. Het verbetert het warmtebehoud, werkt als stofkap en laat uw kan ook dienst doen als prachtige theepot. Het glas waarvan dit deksel is gemaakt, is dikker gemaakt voor extra duurzaamheid in het drukke caféleven. 

Over de “Brewers” collectie: 

Loveramics probeert altijd uw ervaring met koffiezetten te verbeteren en creatieve oplossingen te bieden voor het dagelijks leven. De “Brewers” collectie is er om u te helpen meer dan ooit te genieten van uw speciale koffie. Nu kunt u alle prachtige smaken onthullen die in elke soort boon en branding verborgen zitten door ze ten volle te benutten of door ze naar uw eigen persoonlijke smaak te bereiden. Met het uitstekende assortiment van “Brewers” kunt u koffie zetten op uw eigen manier.

Ontworpen door Simon Stevens

 

Simon Stevens is een bekroonde productontwerper en een drijvende kracht binnen het keramisch design. Simon heeft gewerkt met enkele van ‘s werelds meest prestigieuze keramiekfabrikanten en heeft over zijn vakgebied lesgegeven en lezingen gegeven in heel Groot-Brittannië. Hij heeft designteams geleid voor lifestyle merken en zet nu zijn ontwerpcarrière voort in de Simon Stevens Design Studio in Londen. Simons dynamische creativiteit heeft ertoe geleid dat zijn meest succesvolle ontwerpen zijn opgenomen in de permanente collecties van het Victoria and Albert Museum en het Frankfurt Museum of Applied Art.

***

Loveramics is een internationaal erkend keramiekmerk uit Hong Kong. Het staat voor kwaliteit en vakmanschap en wordt wereldwijd steeds bekender.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Glazen deksel Loveramics Brewers, 8 cm&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter