Ratio Six Stainless Steel Koffiezetapparaat met filter – Rvs

349.00 -10%

Details

Dankzij de “Ratio Six” is koffie van wereldklasse nu toegankelijker dan ooit. De “Six” biedt het éénknopsgemak van zijn grotere broer, de “Ratio Eight”, maar is slanker van vorm en lager geprijsd – en dat allemaal met dezelfde zetcapaciteit (1,25 liter) en een krachtig 1400W verwarmingselement.


EENVOUD MET ÉÉN KNOP

Soms wilt u gewoon een heerlijk kopje koffie zonder na te hoeven denken over tijd, temperatuur en andere instellingen- daarom heeft “Ratio” slechts één knop en geen ingewikkelde programmering. De “Bloom”-, Brouw- en Ready-fase volgen elkaar op, zodat u elke keer weer een perfect (en gemakkelijk) kopje koffie krijgt.

HEERLIJK GESIMULEERDE POUR-OVER

Nadat de knop is ingedrukt, simuleert de Ratio een vakkundig koffie-opgietproces: eerst wordt er heet water via een roestvrijstalen spiraalvormige sproeikop over de gemalen koffie verspreid, waardoor een bubbelachtige interactie ontstaat die de “Bloom” wordt genoemd. Het bedieningspaneel laat de ´bloom´ bezinken voordat de rest van het hete water langzaam op een ideale temperatuur (93,3 ºC) wordt toegevoegd. Het resultaat is een gelijkmatiger getrokken koffie en een verrukkelijker kopje koffie.


MODERNE KWALITEIT

Er zijn koffiemachines die geweldige koffie zetten, en er zijn koffiemachines die er geweldig uitzien. “Ratio Six” is beide, een combinatie van vorm en functie. Deze machine is ontworpen in Portland, Oregon, en zorgvuldig met de hand in elkaar gezet. Elke centimeter van deze koffiemachine is gebouwd om lang mee te gaan en wordt gedekt door een fabrieksgarantie van 5 jaar.

EEN ZEER HEET KOPJE KOFFIE

Het optionele warmteschild omsluit de sproeikop volledig tijdens het koffiezetten, waardoor de extractie van uw koffie toeneemt en u een extreem heet kopje koffie krijgt, terwijl u toch binnen de normen blijft die in de industrie voor het zetten van koffie gelden. Voor degenen die hun koffie het liefst echt heet hebben, of veel melk of room toevoegen, is het hitteschild een geweldig koffiezetaccessoire.


FLEXIBEL KOFFIE ZETTEN, EENVOUDIG ONDERHOUD

Dit koffiezetapparaat heeft een BPA-vrij waterreservoir van copolymeer met wateraanduidingen van 2 tot 8 kopjes. Het reservoir heeft een maximale inhoud van 1,3 liter water, waarbij ongeveer 10% van dat volume wordt geabsorbeerd door het koffiedik. De thermische koffiekan van “Ratio Six” is ontworpen voor koffiefilters met een platte bodem. Na het koffiezetten gooit u het gebruikte papieren filter weg of composteert u het en spoelt u de thermische koffiekan uit met heet water. Zo eenvoudig is het!

Wat is er inbegrepen:
– “Ratio Six” koffiezetapparaat
– “Ratio Six” thermische koffiekan + filtermandje
– Deksel voor het filtermandje met hitteschild
– Opvanger voor het filtermandje
– “Ratio” microvezeldoek
– Papieren filtermandje (4 voorbeeldfilters)
– Bedieningshandleiding
– Verwijderbaar stroomsnoer

Extra informatie

Afmetingen
34.29 × 17.15 × 36.2 cm
Waterreservoir

1.3 l

Land van herkomst

Verenigde Staten van Amerika

Specification

Gewicht
3.63 kg
Afmetingen
34.29 × 17.15 × 36.2 cm
Soort

Filterkoffiezetapparaten

Fabrikant

Ratio

Kleur

Roestvrij staal

Garantie

5 jaar

Gebruik van koffiemachines

Gemalen koffie

Waterreservoir

1.3 l

Glazen reservoir met hoeveelheidsaanduiding

Ja

Vermogen

1400 W

Diepte

34.29 cm

Hoogte

36.2 cm

Breedte

17.15 cm

Land van herkomst

Verenigde Staten van Amerika

EAN

850017079519

Gewicht

3.63 kg

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ratio Six Stainless Steel Koffiezetapparaat met filter – Rvs” te beoordelen