APRIL TOPPER 
Trustpilot

Filterkoffiezetapparaat Ratio Eight Bright Silver/Walnut

Krijg een offerte
Filterkoffiezetapparaat Ratio Eight Bright Silver/Walnut
Filterkoffiezetapparaat Ratio Eight Bright Silver/Walnut
Op voorraad
579.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie
icon
Land van herkomst Verenigde Staten van Amerika
icon
Afmetingen 22.86x35.56x34.29cm

Over het product

De Ratio “Eight” is slimmer dan uw gemiddelde koffiezetapparaat. Onder de buitenkant schuilt een precieze, geautomatiseerde zettechniek. Dit koffiezetapparaat is uitgerust met een krachtig verwarmingselement. Waar andere machines moeite hebben om de optimale temperatuur te behouden – te warm of te koud – levert Ratio “Eight” water op of nabij de optimale temperatuur van 200 graden.

Heet water dat over vers gebrande koffie wordt gegoten, veroorzaakt een bubbelachtige interactie die “bloom” wordt genoemd. Het bedieningspaneel van het koffiezetapparaat past een bloom-cyclus toe die de ´bloom´ laat bezinken voordat de rest van het hete water wordt toegevoegd. Het resultaat – gelijkmatiger onttrokken smaken en een verbazingwekkender kopje koffie.

Of het nu gaat om een koffiekan van 1 liter voor een feestje of een kopje van 470 milliliter voor onderweg – het moet allebei even gemakkelijk kunnen worden gezet. Daarom is Ratio “Eight” ontworpen om automatisch de hoeveelheid water te bepalen die aan het reservoir wordt toegevoegd en de zettijd dienovereenkomstig aan te passen.

Het aluminium element verwarmt het water tot een ideale extractietemperatuur. Het water stroomt door een roestvrijstalen sproeikop die ontworpen is voor een gelijkmatige verdeling over de gemalen koffie.

BEDIENING MET ÉÉN KNOP

De Ratio “Eight” detecteert het water in het reservoir en verandert de zetcyclus automatisch afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof. Eén druk op de knop en alles komt op een magische wijze samen.

ONTWERP

De Ratio “Eight” is gemaakt van precisie-bewerkt aluminium, borosilicaatglas en een selectie van eersteklas soorten hardhout.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Filterkoffiezetapparaat Ratio Eight Bright Silver/Walnut&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter