Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Filterkoffiezetapparaat Melitta “Aroma Signature DeLuxe”

Specificaties Over het product
Krijg een offerte
Filterkoffiezetapparaat Melitta “Aroma Signature DeLuxe”
Filterkoffiezetapparaat Melitta “Aroma Signature DeLuxe”
Op voorraad
159.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie
icon
Land van herkomst Duitsland
icon
1.2 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 32.5x35.5x15.5cm

Over het product

Het filterkoffiezetapparaat Melitta “Aroma Signature” voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die aan de bereiding van filterkoffie worden gesteld. Dit is bewezen door de “Golden Bean” Award van het ECBC (European Coffee Brewing Centre). Dit koffiezetapparaat bereidt niet alleen de perfect smakende filterkoffie, maar ziet er ook nog eens zeer stijlvol uit: de roestvrijstalen details geven de impressie van de uitzonderlijke betrouwbaarheid.

2 VERWARMINGSELEMENTEN EN PROGRAMMEERBARE TIJD VOOR WARM HOUDEN

Het koffiezetapparaat heeft twee geïntegreerde verwarmingselementen: voor het verwarmen van het water en voor het warm houden van de koffie tijdens en na de bereiding. Programmeer de tijd voor het warm houden van de koffie gedurende 30, 60 of 90 minuten. Als het koffiezetapparaat niet meer wordt gebruikt, schakelt het na 40 minuten automatisch uit.

PERFECTE KOFFIEKWALITEIT, ZELFS BIJ KLEINE HOEVEELHEDEN

De geïntegreerde Aroma Premium technologie zorgt voor de perfecte kwaliteit van de koffiebereiding (1800W vermogen wordt gebruikt voor het opwarmen en het zetten – de zettijd wordt verkort, terwijl de smaak van de koffie perfect tot zijn recht komt). De extra Aroma Control functie zorgt ervoor dat de goede smaak behouden blijft, zelfs bij het bereiden van een kleine hoeveelheid koffie – door het gebruik van deze functie wordt de zettijd automatisch verlengd.

“KOFFIE IS KLAAR” SIGNAAL

Een geïntegreerd signaal, dat het einde van de koffiebereiding aangeeft, maakt het nog gebruiksvriendelijker (het volume van het signaal kan worden aangepast of zelfs worden uitgeschakeld).

VERLICHT WATERRESERVOIR

Het waterreservoir is uiterst comfortabel in gebruik dankzij de duidelijk gemarkeerde nummers van de porties. Dankzij de geïntegreerde speciale verlichting wordt het waterreservoir verlicht wanneer er water wordt toegevoegd en tijdens het hele zetproces.

GEÏNTEGREERD PROGRAMMA VOOR ONTKALKEN

Het filterkoffiezetapparaat heeft een geïntegreerde functie voor het instellen van de waterhardheid. Afhankelijk van de ingestelde waterhardheid verschijnt er een speciaal symbool dat aangeeft dat het ontkalkingsprogramma moet worden gestart, zodat u het kunt starten.

EENVOUDIG DAGELIJKS ONDERHOUD

De filterhouder is gemakkelijk te verwijderen en vaatwasmachinebestendig.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Filterkoffiezetapparaat Melitta “Aroma Signature DeLuxe”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter