Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Moka koffiepot Bialetti “Moka Induction Black 4 cups”

Specificaties Over het product
Hoeveelheid
51.90
Vragen over het product
Moka koffiepot Bialetti “Moka Induction Black 4 cups”
Moka koffiepot Bialetti “Moka Induction Black 4 cups”
Op voorraad
51.90

Specificaties

icon
Gemalen koffie
icon
Land van herkomst Italië
icon
150 ml Waterreservoir

Over het product

De “Moka Induction” is de eerste moka koffiepot die geschikt is voor inductiekookplaten. Het bovenste gedeelte is gemaakt van aluminium, net zoals de klassieke moka koffiepot, maar in tegenstelling tot de traditionele koffiepot, is deze voorzien van een stalen ketel. 

De Bialetti man met de snor, die nu door vrijwel iedereen wordt herkend en op alle producten van het merk staat, symboliseert Renato Bialetti zelf, de zoon van de uitvinder van de moka koffiepot, Alfonso. Dit iconische logo werd in 1953 ontworpen door Paul Campani, een Italiaanse kunstenaar. 

De “Moka Induction” is gemaakt in Italië en garandeert een hoge kwaliteit dankzij het gepatenteerde veiligheidsklepje, waardoor deze ook gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien zorgt het ergonomische handvat ervoor dat de koffiepot comfortabel in de hand ligt. De grootte van de “Moka Induction” wordt uitgedrukt in kopjes: de capaciteit van deze is 4 kopjes, wat overeenkomt met 150 ml koffie. Door de externe stalen laag van de ketel kan deze ook op inductiekookplaten gebruikt worden, terwijl de interne aluminium laag zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. In de Bialetti “Moka Induction” koffiepot ontmoet traditie daadwerkelijk innovatie.

“BIALETTI” KWALITEIT

De dubbel gelaagde ketel van deze koffiepot garandeert dat uw koffie wordt bereid volgens de beste Italiaanse tradities. Het zorgt ook voor een gelijkmatige warmteverdeling. Net zoals andere moka koffiepotten van Bialetti, beschikt de “Moka Induction” over het exclusieve, gepatenteerde veiligheidsklepje, waardoor de pot gemakkelijk te inspecteren en te reinigen is. Het ergonomische handvat maakt de koffiepot comfortabel om vast te houden.

GESCHIKT VOOR 4 KOPJES, OF 150 ML, HEERLIJKE KOFFIE 

De grootte van Bialetti moka koffiepotten wordt uitgedrukt in kopjes: de capaciteit van deze is 4 kopjes, wat overeenkomt met 150 ml koffie.  

HOE ZET U KOFFIE IN EEN MOKA KOFFIEPOT? 

Om heerlijke koffie te zetten, vult u het onderste gedeelte met water tot aan het veiligheidsklepje, daarna plaatst u het metalen filter en doet u wat gemalen koffie in het mandje (zonder te drukken), dan plaatst u het bovenste gedeelte erop en zet u de pot op de kookplaat op een middelmatige temperatuur. Wacht tot de koffie begint te borrelen en omhoog komt tot in het bovenste gedeelte: zodra dat gebeurd is, neemt u de koffiepot van het vuur en geniet u!

HOE REINIGT U UW MOKA KOFFIEPOT? 

Spoel uw “Moka Induction” na elk gebruik af onder stromend water. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Het product mag niet in de vaatwasser worden gewassen omdat dit de koffiepot kan beschadigen en de smaak van uw koffie kan beïnvloeden.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Moka koffiepot Bialetti “Moka Induction Black 4 cups”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter