Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Moka koffiepot Bialetti “Brikka 4 cups”

Specificaties Over het product
Hoeveelheid
63.90
Vragen over het product
Moka koffiepot Bialetti “Brikka 4 cups”
Moka koffiepot Bialetti “Brikka 4 cups”
Op voorraad
63.90

Specificaties

icon
Gemalen koffie
icon
Land van herkomst Italië
icon
140 ml Waterreservoir

Over het product

De moka koffiepotten werden uitgevonden door Bialetti en bestaan al sinds 1933. De Bialetti man met de snor, die nu door vrijwel iedereen herkend wordt en op alle producten van het merk staat, symboliseert Renato Bialetti zelf, de zoon van de uitvinder van de moka koffiepot, Alfonso. Dit iconische logo werd in 1953 ontworpen door Paul Campani, een Italiaanse kunstenaar. 

De “Brikka” is het enige model moka koffiepot waarmee drankjes kunnen worden bereid die bedekt zijn met een laagje espressocrème, waardoor u nu thuis kunt genieten van koffie in baristastijl. De grootte van de “Brikka” wordt uitgedrukt in kopjes: de capaciteit van deze is 4 kopjes, wat overeenkomt met 170 ml koffie. Geniet van heerlijke, romige drankjes, net zoals in uw favoriete café!

“BIALETTI” KWALITEIT

De “Brikka” zorgt voor resultaten die lijken op de espresso die u in een café geserveerd krijgt: de koffie is bijzonder vol, intens en heerlijk romig. Dit model beschikt ook over het exclusieve, gepatenteerde Bialetti veiligheidsklepje, waardoor de pot gemakkelijk te inspecteren en te reinigen is. Door de toevoeging van een ergonomisch handvat ligt de koffiepot bovendien zeer comfortabel in de hand.

GESCHIKT VOOR 4 KOPJES OF 170 ML HEERLIJKE KOFFIE 

De grootte van de Bialetti “Brikka” wordt uitgedrukt in kopjes: de capaciteit van deze is 4 kopjes, wat overeenkomt met 170 ml koffie.  

HOE ZET U KOFFIE IN EEN “BRIKKA” MOKA KOFFIEPOT? 

Om heerlijke koffie te zetten, vult u het onderste gedeelte met water met behulp van het bijgeleverde maatbekertje, daarna plaatst u het metalen filter en doet u wat gemalen koffie in het mandje (zonder te drukken), waarna u het bovenste gedeelte erop zet, goed afsluit en de koffiepot op een middelmatig vuur op de kookplaat zet. Wacht even, controleer dan of de crèmelaag zich al gevormd heeft en haal, indien dit het geval is, uw “Brikka” onmiddellijk van de kookplaat. Giet de koffie in de kopjes, verdeel de koffie en de crème gelijkmatig, en geniet!

HOE REINIGT U UW “BRIKKA” MOKA KOFFIEPOT? 

Spoel uw “Brikka” na elk gebruik af onder stromend water. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Het product mag niet in de vaatwasser, omdat dit de pot kan beschadigen en de smaak van uw koffie kan beïnvloeden.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Moka koffiepot Bialetti “Brikka 4 cups”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter