Moka pot Bialetti Moka Express 3-cup Silver

30.09 -25%

Op voorraad in ons centrale magazijn (beschikbaar om online te kopen).

Details

De originele Bialetti koffiepot, “Moka Express”, bestaat al sinds 1933. De Bialetti man met de snor, die nu door vrijwel iedereen herkend wordt en op alle producten van het merk te zien is, symboliseert Renato Bialetti zelf, de zoon van de uitvinder van de moka koffiepot, Alfonso. Dit iconische logo werd in 1953 ontworpen door Paul Campani, een Italiaanse kunstenaar. 

De “Moka Express” is gemaakt in Italië en garandeert een hoge kwaliteit dankzij het gepatenteerde veiligheidsklepje, waardoor deze ook gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien zorgt het ergonomische handvat ervoor dat de koffiepot comfortabel in de hand ligt. Deze moka koffiepot is verkrijgbaar in vele groottes en is geschikt voor gas- en elektrische kookplaten. De koffie kan ook gebruikt worden op inductie-kookplaten samen met de Bialetti inductieplaatadapter (apart verkrijgbaar). De grootte van de “Moka Express” wordt uitgedrukt in kopjes: de capaciteit van deze is 3 kopjes, wat overeenkomt met 130 ml koffie. Neem uw moka koffiepot overal mee naartoe: bij u thuis of buitenshuis, tijdens het kamperen of naar het strand, de “Moka Express” is de ideale oplossing voor wie graag de smaak van thuis en goede koffie overal mee naartoe neemt.

“BIALETTI” KWALITEIT

Dit product, gemaakt in Italië, is van hoge kwaliteit. Dankzij het unieke gepatenteerde veiligheidsklepje is de koffiepot gemakkelijk te inspecteren en te reinigen. Het beschikt ook over een ergonomisch handvat voor een bijzonder comfortabele grip. 

GESCHIKT VOOR 3 KOPJES, OF 130 ML, HEERLIJKE KOFFIE 

De grootte van Bialetti moka koffiepotten wordt uitgedrukt in kopjes: de capaciteit van deze is 3 kopjes, wat overeenkomt met 130 ml koffie.  

HOE ZET U KOFFIE IN EEN MOKA KOFFIEPOT? 

Om heerlijke koffie te zetten, vult u het onderste gedeelte met water tot aan het veiligheidsklepje, daarna plaatst u het metalen filter en doet u wat gemalen koffie in het mandje (zonder te drukken), waarna u het bovenste gedeelte erop zet en de pot op de kookplaat zet. Wacht tot de koffie begint te borrelen en omhoog komt totdat deze het bovenste gedeelte bereikt: zodra dat is gebeurd, neemt u de koffiepot van het vuur en geniet u!

HOE REINIGT U UW MOKA KOFFIEPOT? 

Spoel uw “Moka Express” na elk gebruik af onder stromend water. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Het product mag niet in de vaatwasser worden gewassen, omdat dit de pot kan beschadigen en de smaak van uw koffie kan beïnvloeden.

Extra informatie

Afmetingen
16 cm
Waterreservoir

130 ml

Land van herkomst

Italië

Specification

Gewicht
0.5 kg
Afmetingen
16 cm
Soort

Moka koffiepotten

Fabrikant

Bialetti

Garantie

24 maanden

Gebruik van koffiemachines

Gemalen koffie

Capaciteit (vloeistoffen)

150 ml

Waterreservoir

130 ml

Materiaal

Aluminium

Hoogte

16 cm

Diameter

8 cm

Land van herkomst

Italië

EAN

8006363011624

Gewicht

500 g

Capaciteit van de moka koffiepot

3 kopjes

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moka pot Bialetti Moka Express 3-cup Silver” te beoordelen