AANBIEDING VAN DE WEEK
Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot

Koffiezetapparaat Siemens “TI907201RW”

Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Product is niet meer in productie
Koffiezetapparaat Siemens “TI907201RW”
Koffiezetapparaat Siemens “TI907201RW”
Op voorraad
1,549.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
2.3 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 30.1x38.5x47cm
icon
Max kop hoogte - 15 cm
icon
Druk van de waterpomp - 19 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
10 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Dubbele espresso
Dubbele espresso

Over het product

De nieuwe Siemens EQ. 9 serie koffiemachine is een volautomatische machine die alle belangrijke functies automatisch uitvoert. Met twee koffiebonenreservoirs en twee koffiemolens kunt u op elk gewenst moment genieten van een andere koffiesmaak, en de “Barista Mode” zorgt ervoor dat alle instellingen precies goed staan geprogrammeerd, zodat u het meest perfecte kopje koffie krijgt!

VANAF NU VOLDOET DE KOFFIESMAAK AAN DE HOOGSTE VERWACHTINGEN

Twee koffiebonenreservoirs maken het mogelijk om twee verschillende soorten koffiebonen te gebruiken zonder dat de smaken zich vermengen, en twee geruisloos werkende keramische koffiemolens zorgen voor een perfect gemalen koffieresultaat, wat zorgt voor een absoluut gebruikscomfort. Geniet van de verse smaak van uw favoriete koffiebonen!

BEREID EEN PERFECT KOPJE KOFFIE!

Dankzij de “Barista Mode” kunt u niet alleen de sterkte van uw koffiedranken aanpassen, maar ook de temperatuur, de smaak en de verhouding tussen koffie en melk instellen. Met de “Aroma-Intense”-technologie kunt u ook de bereidingssnelheid instellen om verschillende smaken uit uw koffiedranken te halen. De koffie-uitloop is in hoogte verstelbaar en kan tot 15 centimeter worden aangepast. Tegelijkertijd kunt u twee kopjes koffie bereiden en het ene kopje na het andere zetten, zelfs tot zes kopjes van de heerlijkste koffiedranken. Als u uw favoriete drankje met slechts één druk op de knop wilt bereiden, kunt u uw drankje personaliseren door het een naam te geven en alle gewenste instellingen vooraf in te stellen.

NOG MEER AUTOMATISCHE FUNCTIES!

Het doeltreffende “SensoFlow”-systeem zorgt voor de perfecte temperatuur om de beste espresso of cappuccino te bereiden. Dit systeem zorgt er ook voor dat telkens wanneer de koffiemachine opnieuw wordt aangezet, de boiler binnen enkele ogenblikken opwarmt, en de bereiding van de drank die u wenst onmiddellijk van start gaat.

GEMAKKELIJK ONDERHOUD

Automatisch spoelprogramma dat automatisch start na elke bereide drank. Afzonderlijk melkreservoir kan gemakkelijk worden bevestigd en losgemaakt van de koffiemachine telkens wanneer u het nodig heeft. “autoMilk Clean” functie start automatisch na elke drank met melk, en reinigt het hele melksysteem.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Siemens “TI907201RW”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter