APRIL TOPPER 
Trustpilot

Koffiezetapparaat Siemens TE653318RW

Product is niet meer in productie.
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Koffiezetapparaat Siemens TE653318RW
Koffiezetapparaat Siemens TE653318RW
Op voorraad
860.00 774.00

Geschikt voor dit product

Onderhoud
Onderhoud
Set:

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Slovenië
icon
1.7 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 28x38.5x46.5cm
icon
Max kop hoogte - 14 cm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
2 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Flat white
Flat white
Americano
Americano
Caffè crema
Caffè crema
Koffie verkeerd
Koffie verkeerd

Over het product

De Siemens “s300” is een lijn van elegante, moderne en intelligente koffiemachines, ontworpen om elke dag thuis van heerlijke koffie te genieten.

Met deze koffiemachine kunt u twee kopjes zwarte koffie of espresso tegelijk bereiden. En dit alles – met slechts één druk op de knop! Met het LCD-scherm en het handige bedieningspaneel met verlichte knoppen kunt u eenvoudig uw favoriete drank selecteren of een nieuw drankrecept maken op basis van uw individuele wensen. Om de bediening van de koffiemachine zo eenvoudig mogelijk te maken, kunt u de gewenste menu-taal selecteren.

Intelligent verwarmingssysteem “SensoFlow” verwarmt het water in enkele ogenblikken tot de gewenste temperatuur. Een hoogwaardige, instelbare keramische koffiemolen zorgt ervoor dat smaak en aroma behouden blijven tijdens het malen. De koffiemolen is instelbaar, wat betekent dat u koffiebonen kunt malen volgens uw individuele behoeften. Voor degenen die gemalen koffie willen gebruiken, is er een speciale lade om gemalen koffie in de koffiemachine te doen.


STERKERE KOFFIE ZONDER BITTERHEID


Dankzij de functie “AromaDouble Shot” kunt u genieten van een kopje sterke koffie zonder bitterheid. Uw koffie wordt in twee keer bereid – de dubbele koffiemaling en dubbele koffiebereiding zorgen voor de meest optimale koffiesmaak. Dit automatische proces zorgt ervoor dat er geen onaangename bitterheid in de drank zit.


NOG MEER FUNCTIES!


De koffie-uitloop is in hoogte verstelbaar tot 14cm, zodat er zelfs een hoog Latte Macchiato-glas onder past. Met het handige melkpijpje kunt u elke gewenste koffiedrank op basis van melk rechtstreeks uit de melkverpakking bereiden.

Om energie te besparen, schakelt de koffiemachine automatisch uit wanneer deze een tijdje niet wordt gebruikt.


EENVOUDIG ONDERHOUD


Deze koffiemachine spoelt automatisch het hele koffiebereidingssysteem na elke bereiding van een kopje koffie, en ook telkens als de koffiemachine aan- of uitgezet wordt.

Na het bereiden van een koffiedrank met melk, wordt het hele melksysteem gespoeld met slechts één druk op de knop. Goede hygiëne kost niet veel moeite!

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Siemens TE653318RW&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter