11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Set koffiezetapparaat Siemens “TQ505R09 + Parallel 12 + EcoDescaler + Milk system cleaner + Blister”

  • -30%
Technische kenmerken Over het product
Hoeveelheid
953.49 669.00
  • Levering duurt 1 week

Over het product

Koffiezetapparaat Siemens “TQ505R09”

Het bean-to-cup koffiezetapparaat Siemens “TQ505R09” bereidt tot 7 koffiedranken met slechts één druk op de knop. Dankzij de geïntegreerde One Touch Double Cup-functie kunt u 2 kopjes van elke koffiedrank in één keer bereiden. Het iAroma systeem zorgt voor een perfecte smaak. Intuïtieve en eenvoudige bediening, automatische onderhoudsprogramma’s maken het eenvoudig om elke dag van koffie te genieten.

7 KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN ENKELE AANRAKING

Het koffiezetapparaat bereidt klassieke koffiedranken: espresso, zwarte koffie, cappuccino, latte macchiato, en sinds kort ook zeer trendy – espresso macchiato, flat white en americano, met slechts één druk op de knop.

ONE TOUCH DOUBLE CUP-FUNCTIE

Bereid twee kopjes latte macchiato of twee kopjes cappuccino in één keer!

AUTOMATISCH EN GEMAKKELIJK TE REINIGEN MELKSYSTEEM

Het koffiezetapparaat heeft een uiterst handig melksysteem met een geïntegreerde melkpijpje die rechtstreeks in de melkverpakking kan worden gestoken. Het automatische spoelprogramma autoMilk Clean spoelt het melksysteem effectief na elke drank met melk. Het handige stalen melkreservoir wordt meegeleverd. Als het niet wordt gebruikt, kan het in de koelkast worden bewaard.

INTUÏTIEVE BEDIENING

Gemakkelijk te begrijpen touch-symbolen en een scherm met tekst maken het gemakkelijk om het koffiezetapparaat te bedienen.

DUBBELE AROMA SHOT-FUNCTIE

Dankzij de “AromaDouble Shot”-functie kunt u genieten van een kopje sterke koffie zonder enige bitterheid. Uw koffie wordt in twee stappen bereid – de dubbele koffiemaling en de dubbele koffiebereiding zorgen voor de meest optimale koffiesmaak. Dit automatische proces zorgt ervoor dat er geen onaangename bitterheid in de drank zit.

iAroma SYSTEEM VOOR UW PERFECTE KOFFIE

Het iAroma-systeem combineert verschillende elementen zodat ze samenwerken en uw koffie het perfecte aroma en de perfecte smaak krijgt. De krachtige, betrouwbare keramische koffiemolen maalt de koffiebonen op milde wijze tot een gelijkmatige textuur, waarbij de beste aroma’s en smaakkwaliteiten behouden blijven. “SensoFlow” is een intelligent verwarmingssysteem dat zorgt voor een optimale en gelijkmatige temperatuur van de koffie. Druk van 19 bar voor een maximale extractie en dichtheid van de koffiesmaak. Hoogwaardige zetgroep is zeer snel en eenvoudig te reinigen.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Geïntegreerde automatische onderhoudsprogramma’s zorgen ervoor dat u eenvoudig van uw koffie kunt genieten.

Koffiebonen “Parallel 12”, 1 kg

Voel de exotische smaken van Afrika in uw kopje! “Parallel 12” is een melange van arabica-bonen geteeld in de regio’s Ethiopië en Tanzania. Koffie uit deze regio’s wordt gekenmerkt door lichtheid, die wordt aangevuld met tropische aroma’s van bessen, fruit, bloemen en subtiel geurende wijn.

Parallel koffiebonen worden gemaakt van speciale koffiebonen die zo gemengd worden dat ze elke keer dezelfde heerlijke smaak behouden. Geen toegevoegde smaakstoffen.

De Koffiegordel, of de Bonengordel, is een horizontale strook land tussen de Noord- en de Zuidkeerkring. Gelegen tussen 25° noorderbreedte en 25° zuiderbreedte, omgeeft de koffiegordel de evenaar en loopt hij door Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika.

Landen die binnen de gordel liggen, worden gekenmerkt als ideaal voor koffieplantages. Daarom hebben wij de koffiebonenmelange samengesteld uit speciale koffiebonen van Parallel – voor een altijd perfecte koffiesmaak.

Afhankelijk van het continent hebben wij de hoogste noordelijke en de laagste zuidelijke parallel van de koffiegordel van elkaar afgetrokken en nieuwe koffiemelanges verkregen op basis van parallellen – 12 Ethiopië en Tanzania, 17 India en Papoea-Nieuw-Guinea, en 36 El Salvador en Brazilië.

Ontkalker voor koffiezetapparaten “EcoDescaler”, 500 ml

EcoDescaler is een ontkalker voor koffiezetapparaten gemaakt van natuurlijke, hoogwaardige materialen. De ontkalker verwijdert niet alleen kalkaanslag, maar zorgt ook voor een probleemloze werking van uw koffiezetapparaat. Bewaren buiten bereik van kinderen. Als de vloeistof in contact komt met de huid – onmiddellijk afwassen met water en zeep. Als de vloeistof in uw ogen komt – spoel het dan uit met gewoon water. Bel daarna het Antigifcentrum of ga naar uw huisarts (toon deze verpakking of fles).

Instructies: 1) Giet 100 ml EcoDescaler vloeistof in een leeg waterreservoir van uw koffiezetapparaat; 2) Giet na de eerste stap de extra hoeveelheid water die in de instructies staat (als er niets staat, gebruik dan 1 liter water); 3) Start het ontkalkingsprogramma; 4) Na het ontkalkingsprogramma spoelt u het waterreservoir van het koffiezetapparaat met schoon water uit en zet u het spoelprogramma aan.

Voor 5 ontkalkingsbeurten.

Universele melksysteemreiniger, 500 ml

Universele koffiezetapparaat melksysteem reiniger. Deze reiniger is gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en zorgt voor een perfecte hygiëne van het melksysteem van uw koffiezetapparaat.

Het is aanbevolen om beschermende handschoenen en een bril, of een masker te dragen bij het gebruik van het product. Buiten bereik van kinderen houden. Als de vloeistof in contact komt met de huid –

onmiddellijk wassen met water en zeep. Als de vloeistof in uw ogen komt – spoel deze dan zorgvuldig uit met stromend water en zoek medische hulp (toon deze verpakking).

Haal de melkopschuimer uit elkaar en maak hem schoon met het mengsel of giet het mengsel in het melkreservoir en druk op de “Stoom”-knop. Herhaal de procedure daarna met schoon water.

Reinigingstabletten “Blister”

Om ten volle van uw koffiezetapparaat te kunnen genieten, moet u dit regelmatig schoonmaken.

INSTRUCTIE VOOR AUTOMATISCHE KOFFIEZETAPPARATEN:

Als uw koffiezetapparaat een automatisch reinigingsprogramma heeft:

1. Plaats het “Blister”-tablet op de juiste plaats en volg de instructies van de fabrikant.

Als uw koffiezetapparaat geen automatisch reinigingsprogramma heeft, maar wel een opening voor gemalen koffie:

1. Doe het “Blister”-tablet in de opening voor gemalen koffie en plaats een kopje onder de koffie-uitlooptuit.

2. Druk op de knop, die koffie bereidt op basis van voorgemalen bonen.

3. Wanneer het kopje voor de helft met water is gevuld, zet u het apparaat uit en geeft u het reinigingstablet even de tijd om zijn werk te doen.

4. Zet het apparaat weer aan en voltooi het koffiezetproces.

5. Herhaal dit proces minstens drie keer, maar dan zonder een reinigingstablet. Het is van cruciaal belang om het systeem op de juiste manier te reinigen van chemicaliën.

6. Neem het koffiezetmechanisme eruit en spoel het voorzichtig af met schoon water.

7. Zet twee kopjes koffie voordat u het apparaat gebruikt. Kies de bereidingswijze van voorgemalen bonen, maar gebruik de eigenlijke voorgemalen koffie niet.

8. Wanneer u het lekbakje wilt schoonmaken, legt u het “Blister”-tablet in het bakje, vult u het voor tweederde met heet water, wacht u 30 minuten en maakt u het voorzichtig schoon.

Als uw apparaat geen koffie zet van voorgemalen bonen:

1. Doe het “Blister” reinigingstablet in het kopje en vul dit met heet water.

2. Neem de koffiefilterhouder eraf en was de houder, de tuitjes en de koffiefilters zorgvuldig met het mengsel.

3. Geef het mengsel wat tijd om in te laten werken – laat het tenminste 5 minuten staan. Herhaal de procedure later nog minstens 3 keer.

4. Spoel alle gewassen mechanismen zorgvuldig af met schoon water en zet ze allemaal terug op hun plaats.

5. Wanneer u het lekbakje wilt schoonmaken, legt u het “Blister”-tablet in het bakje, vult u het voor tweederde met heet water, wacht u 30 minuten en maakt u het daarna voorzichtig schoon.

Voor de eerste kop koffie

Heerlijke koffies voor je nieuwe koffiemachine! Hier zijn enkele koffiesoorten die goed samengaan met zowel zwarte als op melk gebaseerde koffiedranken.

+ product(en)

Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Soort Automatisch
Fabrikant Siemens
Kleur Zwart
Garantie 24 maanden
Gebruik van koffiemachines Gemalen koffie, Koffiebonen
Type melksysteem Geïntegreerde melktank
Soort koffiemolen Keramiek
Vermogen 1500 W
Druk waterpomp 15 BAR
Land van herkomst Slovenië

BEHEER

Scherm Kleurrijk
Menutaal Deens, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Zweeds
Soort controle Touch knoppen

CAPACITEITEN

Watertank 1.7 l
Koffiebonentank 270 g
Capaciteit koffiedik (porties) 8
Melkreservoir 0.5 l

INSTELLINGEN

Number of black coffees prepared at once 2
Portiekeuze voor koffie met melk 2
Max kop hoogte 11 mm
Instelbare maalgraad 3
Portiegrootte Instelbaar
Koffiesterkte (niveaus) 5
Koffietemperatuur (niveaus) 3

AFMETINGEN EN GEWICHT

Diepte 42.8 cm
Hoogte 37.3 cm
Breedte 24.9 cm

BEREIDBARE RECEPTEN

Overig Heet water, Melkschuim
Koffie Americano, Caffè crema, Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Latte Macchiato

PAKKET BEVAT

Pakket bevat Melkreservoir, Teststrip waterhardheid

Voor het onderhoud van de koffiemachine

Goed onderhoud kan de levensduur van je koffiemachine verlengen. Deze onderhoudsproducten heb je nodig om je machine de beste koffie te laten maken.

+ product(en)

Extra's voor de koffiemachine

Deze accessoires zullen het koffiebereidingsproces nog gemakkelijker en aangenamer maken en de bereide koffie zal zeker lekkerder smaken.

+ product(en)

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Set koffiezetapparaat Siemens “TQ505R09 + Parallel 12 + EcoDescaler + Milk system cleaner + Blister”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter