Set koffiezetapparaat Siemens “TE653M11RW + ontkalker + melksysteemreiniger + reinigingstabletten + Brazil Santa Luzia”

  • -31%
Specificaties Over het product
Hoeveelheid
1,052.67 729.00
  • Levering duurt 1 week

Over het product

Koffiezetapparaat Siemens “TE653M11RW”

Het bean-to-cup koffiezetapparaat Siemens “TE653M11RW” bereidt alle meest populaire koffiedranken eenvoudig met een paar handelingen. Het iAroma systeem zorgt voor een perfecte smaak. 2 gebruikers kunnen hun eigen menu met hun individuele instellingen opslaan. Intuïtieve en eenvoudige bediening, en automatische onderhoudsprogramma’s maken het gemakkelijk om elke dag van koffie te genieten.

8 KOFFIEDRANKEN MET ÉÉN ENKELE AANRAKING

Het koffiezetapparaat bereidt espresso, zwarte koffie, americano, espresso macchiato, flat white, cappuccino, latte macchiato en latte met slechts één druk op de knop.

2 GEBRUIKERSPROFIELEN

2 gebruikers kunnen hun eigen individuele instellingen voor verschillende recepten programmeren en opslaan.

AUTOMATISCH EN GEMAKKELIJK TE REINIGEN MELKSYSTEEM

Het koffiezetapparaat heeft een uiterst handig melksysteem met een geïntegreerde melkpijpje die rechtstreeks in de melkverpakking kan worden geplaatst. Het automatische spoelprogramma autoMilk Clean voor het melksysteem spoelt het melksysteem effectief na elke drank met melk. Het handige stalen melkreservoir wordt meegeleverd. Als het niet wordt gebruikt, kan het in de koelkast worden bewaard.

INTUÏTIEVE BEDIENING

Gemakkelijk te begrijpen touch-symbolen en een scherm met tekst maken het gemakkelijk om het koffiezetapparaat te bedienen.

DUBBELE AROMA SHOT-FUNCTIE

Dankzij de “AromaDouble Shot”-functie kunt u genieten van een kopje sterke koffie zonder enige bitterheid. Uw koffie wordt in twee stappen bereid – de dubbele koffiemaling en de dubbele koffiebereiding zorgen voor de meest optimale koffiesmaak. Dit automatische proces zorgt ervoor dat er geen onaangename bitterheid in de drank zit.

iAroma SYSTEEM VOOR UW PERFECTE KOFFIE

Het iAroma-systeem combineert verschillende elementen zodat deze samenwerken en uw koffie het perfecte aroma en de perfecte smaak krijgt. Krachtige, betrouwbare keramische koffiemolen maalt de koffiebonen op milde wijze tot een gelijkmatige textuur, waarbij de beste aroma’s en smaakkwaliteiten behouden blijven. “SensoFlow” is een intelligent verwarmingssysteem dat zorgt voor een optimale en gelijkmatige temperatuur van de koffie. Druk van 19 bar voor een maximale extractie en dichtheid van de koffiesmaak. Hoogwaardige zetgroep is zeer snel en eenvoudig te reinigen.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Geïntegreerde automatische onderhoudsprogramma’s zorgen ervoor dat u eenvoudig van uw koffie kunt genieten.

Ontkalker voor koffiezetapparaten “EcoDescaler”, 500 ml

EcoDescaler is een ontkalker voor koffiezetapparaten gemaakt van natuurlijke, hoogwaardige materialen. De ontkalker verwijdert niet alleen kalkaanslag, maar zorgt ook voor een probleemloze werking van uw koffiezetapparaat. Bewaren buiten bereik van kinderen. Als de vloeistof in contact komt met de huid – onmiddellijk afwassen met water en zeep. Als de vloeistof in uw ogen komt – spoel het dan uit met gewoon water. Bel daarna het Antigifcentrum of ga naar uw huisarts (toon deze verpakking of fles).

Instructies: 1) Giet 100 ml EcoDescaler vloeistof in een leeg waterreservoir van uw koffiezetapparaat; 2) Giet na de eerste stap de extra hoeveelheid water die in de instructies staat (als er niets staat, gebruik dan 1 liter water); 3) Start het ontkalkingsprogramma; 4) Na het ontkalkingsprogramma spoelt u het waterreservoir van het koffiezetapparaat met schoon water uit en zet u het spoelprogramma aan.

Voor 5 ontkalkingsbeurten.

Universele melksysteemreiniger, 500 ml

Universele koffiezetapparaat melksysteem reiniger. Deze reiniger is gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en zorgt voor een perfecte hygiëne van het melksysteem van uw koffiezetapparaat.

Het is aanbevolen om beschermende handschoenen en een bril, of een masker te dragen bij het gebruik van het product. Buiten bereik van kinderen houden. Als de vloeistof in contact komt met de huid –

onmiddellijk wassen met water en zeep. Als de vloeistof in uw ogen komt – spoel deze dan zorgvuldig uit met stromend water en zoek medische hulp (toon deze verpakking).

Haal de melkopschuimer uit elkaar en maak hem schoon met het mengsel of giet het mengsel in het melkreservoir en druk op de “Stoom”-knop. Herhaal de procedure daarna met schoon water.

Reinigingstabletten “For Better Coffee

Om ten volle van uw koffiezetapparaat te kunnen genieten, moet u dit regelmatig schoonmaken.

INSTRUCTIE VOOR AUTOMATISCHE KOFFIEZETAPPARATEN:

Als uw koffiezetapparaat een automatisch reinigingsprogramma heeft:

1. Plaats het “For Better Coffee”-tablet op de juiste plaats en volg de instructies van de fabrikant.

Als uw koffiezetapparaat geen automatisch reinigingsprogramma heeft, maar wel een opening voor gemalen koffie:

1. Doe het “For Better Coffee”-tablet in de opening voor gemalen koffie en plaats een kopje onder de koffie-uitlooptuit.

2. Druk op de knop, die koffie bereidt op basis van voorgemalen bonen.

3. Wanneer het kopje voor de helft met water is gevuld, zet u het apparaat uit en geeft u het reinigingstablet even de tijd om zijn werk te doen.

4. Zet het apparaat weer aan en voltooi het koffiezetproces.

5. Herhaal dit proces minstens drie keer, maar dan zonder een reinigingstablet. Het is van cruciaal belang om het systeem op de juiste manier te reinigen van chemicaliën.

6. Neem het koffiezetmechanisme eruit en spoel het voorzichtig af met schoon water.

7. Zet twee kopjes koffie voordat u het apparaat gebruikt. Kies de bereidingswijze van voorgemalen bonen, maar gebruik de eigenlijke voorgemalen koffie niet.

8. Wanneer u het lekbakje wilt schoonmaken, legt u het “For Better Coffee”-tablet in het bakje, vult u het voor tweederde met heet water, wacht u 30 minuten en maakt u het voorzichtig schoon.

Als uw apparaat geen koffie zet van voorgemalen bonen:

1. Doe het “For Better Coffee” reinigingstablet in het kopje en vul dit met heet water.

2. Neem de koffiefilterhouder eraf en was de houder, de tuitjes en de koffiefilters zorgvuldig met het mengsel.

3. Geef het mengsel wat tijd om in te laten werken – laat het tenminste 5 minuten staan. Herhaal de procedure later nog minstens 3 keer.

4. Spoel alle gewassen mechanismen zorgvuldig af met schoon water en zet ze allemaal terug op hun plaats.

5. Wanneer u het lekbakje wilt schoonmaken, legt u het “For Better Coffee”-tablet in het bakje, vult u het voor tweederde met heet water, wacht u 30 minuten en maakt u het daarna voorzichtig schoon.

Specialty koffiebonen “Brazil Santa Luzia”, 1 kg

Deze uitzonderlijke Speciality koffie uit Brazilië zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van traditionele koffiesmaken. De evenwichtige smaak van deze koffie combineert zoete tonen van melkchocolade en karamel met verfrissende, subtiele aroma’s van rijp fruit.

Eerst kocht José een hoed, toen kwamen de kniehoge laarzen, toen een vrachtwagen, en uiteindelijk, in 2004, kon hij zijn levensdroom waarmaken en zijn eerste koffieplantage kopen. Het enige wat hij ooit wilde, was de wereld kennis laten maken met uitzonderlijke koffie uit zijn geboortedorp Campos Altos (gelegen in de Braziliaanse regio Minas Gerais).

José Maria de Oliveira bracht zijn jeugd door met spelen op een kleine koffieplantage die eigendom was van zijn grootvader. José kan zich nog goed herinneren hoe hij als jongetje koffiebessen plukte en rond de koffiebomen rende. Maar er braken moeilijke tijden aan en zijn familie werd uiteindelijk gedwongen de boerderij te verkopen en naar een andere streek te verhuizen. Toen hij opgroeide, vertrok José naar de grote stad en maakte hij carrière in de farmaceutische industrie, maar hij bleef dromen van Campos Altos en de uitzonderlijke koffie die daar groeit. Uiteindelijk nam José een besluit: op een dag zou hij land kopen in de regio van Campos Altos en koffieboer worden. Al snel keerde hij terug naar zijn geboortestreek en zette hij de koffietraditie voort die in zijn jeugd zo jammer genoeg weg stopgezet.

In 2014 bouwde José zijn eigen droogmolen en besloot hij zijn aandacht te richten op de kwaliteit en maximale traceerbaarheid van zijn koffie. In 2015 richtte hij twee koffiebedrijven op: het ene, genaamd Cafe Campos Altos-Coffee Export, was gevestigd in Brazilië, terwijl Our Coffees in Noord-Californië gevestigd was. De klanten waren verbaasd: een koffieboer die de export van zijn koffie controleert, is een uiterst zeldzaam om te zien.

Tijdens veelvuldige reizen naar Californië ontwikkelde José nauwe banden met de beste deskundigen van de koffie-industrie en leerde hij over de vele vernieuwingen in de koffiewereld, die hij al snel toepaste op zijn eigen boerderijen. José begon zijn aandacht te richten op de hoogste kwaliteit koffiespecialiteiten en de kwaliteit van zijn producten bereikte al snel nieuwe hoogten. Het is een van zijn unieke boerderijen – de Fazenda Santa Luzia – waar deze buitengewone Braziliaanse koffie vandaan komt.

Vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak wordt deze koffie aangeduid als Specialty. De SCA heeft hem 84 van de 100 punten toegekend.

LAND: Brazilië
REGIO: Cerrado Mineiro, Minas Gerais
BOERDERIJ: Fazenda Santa Luzia
HOOGTE: 1200 m
SOORT: Red Catuai
PROCES: Natuurlijk
ROOSTERPROFIEL: Medium
SMAAKTONEN: Melkchocolade, Karamel, Rijp Fruit

Ingrediënten: geroosterde koffiebonen.

Bewaarvoorschriften: verzegeld bewaren op een donkere, droge en koele plaats.

Voor het eerste kopje koffie

Heerlijke koffies voor je nieuwe koffiemachine! Hier zijn enkele koffiesoorten die goed samengaan met zowel zwarte als op melk gebaseerde koffiedranken.

+ product(en)

Specificaties

ALGEMENE KENMERKEN

Soort Automatisch
Fabrikant Siemens
Kleur Zwart/Zilver
Garantie 24 maanden
Gebruik van koffiemachines Gemalen koffie, Koffiebonen
Type melksysteem Automatisch melkleidingsysteem
Soort koffiemolen Keramiek
Door de gebruiker aangemaakte recepten 2
Vermogen 1500 W
Druk waterpomp 15 BAR
Land van herkomst Slovenië
Opgeslagen gebruikersprofielen 2

BEHEER

Scherm Kleurrijk
Menutaal Deens, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Russisch, Spaans, Zweeds
Soort controle Touch knoppen

CAPACITEITEN

Watertank 1.7 l
Koffiebonentank 300 g
Capaciteit koffiedik (porties) 10

INSTELLINGEN

Number of black coffees prepared at once 2
Portiekeuze voor koffie met melk 1
Max kop hoogte 14 mm
Instelbare maalgraad 6
Portiegrootte Instelbaar
Koffiesterkte (niveaus) 7
Koffietemperatuur (niveaus) 3

AFMETINGEN EN GEWICHT

Diepte 46.5 cm
Hoogte 38.5 cm
Breedte 28 cm

BEREIDBARE RECEPTEN

Overig Heet water, Melkschuim, Warme melk
Koffie Americano, Cappuccino, Dubbele caffè crema, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Latte, Latte Macchiato

PAKKET BEVAT

Pakket bevat Doseerlepel gemalen koffie, Melkreservoir, Melksysteem buis, Teststrip waterhardheid, Waterfilter

Voor het onderhoud van de koffiemachines

Goed onderhoud kan de levensduur van uw koffiemachine verlengen. U heeft deze onderhoudsproducten nodig zodat uw machine de beste koffie blijft maken.

+ product(en)

Extra's voor de koffiemachine

Deze accessoires zullen het koffiebereidingsproces nog eenvoudiger en aangenamer maken en de bereide koffie zal nog lekkerder smaken.

+ product(en)

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Set koffiezetapparaat Siemens “TE653M11RW + ontkalker + melksysteemreiniger + reinigingstabletten + Brazil Santa Luzia”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter