Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Koffiezetapparaat Saeco “Xelsis SM7683/00”

Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Product is niet meer in productie.
Koffiezetapparaat Saeco “Xelsis SM7683/00”
Koffiezetapparaat Saeco “Xelsis SM7683/00”
Op voorraad
1,349.00 949.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
6 Opgeslagen gebruikersprofielen
icon
1.7 l Waterreservoir
icon
14 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 283x393x489cm
icon
Max kop hoogte - 148 mm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Flat white
Flat white
Americano
Americano
Lungo
Lungo
Caffè crema
Caffè crema
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Dubbele espresso
Dubbele espresso
Koffie verkeerd
Koffie verkeerd

Over het product

De bean-to-cup koffiemachine Saeco “Xelsis” bereidt tot 15 koffiedranken van versgemalen koffiebonen en zelfs 2 porties per keer. Dankzij de geïntegreerde 6 persoonlijke gebruikersprofielen kan elk gezinslid of zelfs gast zijn favoriete recepten samenstellen en opslaan volgens zijn individuele smaak. Het innovatieve “HygieSteam” melksysteem met pijpje en de automatische reiniging ervan zorgen ervoor dat het melkschuim altijd extreem vol en heerlijk is.

15 KOFFIEDRANKEN

Geniet van klassieke koffiedranken en ontdek nieuwe: ristretto, espresso, zwarte koffie, americano, espresso doppio, cappuccino, latte macchiatto, latte, flat white. Alle drankjes worden gewoon met één enkele aanrakingen gemaakt!

TOUCH SCHERM MET KOFFIE-EQUALIZER™

Met behulp van het kleuren touch scherm met “Coffee Equalizer” technologie, voelt u zich als een echte barista en kunt u de koffiesterkte, de hoeveelheid, de temperatuur, de smaak, het melkschuimvolume en zelfs de volgorde van de koffie- en melkuitloop aanpassen.

6 PERSOONLIJKE GEBRUIKERSPROFIELEN

Maak uw eigen profiel aan en sla individuele instellingen voor uw favoriete recepten op. U hoeft niet meer iedere keer de hoeveelheid in te stellen voor uw favoriete kopje of de gewenste koffiesterkte. Het enige wat u hoeft te doen is uw profiel te activeren en op de knop van uw favoriete koffie te drukken.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTEPERFETTO”

Saeco’s automatische melksysteem “LattePerfetto” zorgt ervoor dat het melkschuim een perfecte dichtheid heeft en goed samengaat met koffie.

INNOVATIEF REINIGINGSSYSTEEM “HYGIESTEAM”

Dankzij het geïntegreerde innovatieve reinigingssysteem “HygieSteam” was het schoonhouden van het melksysteem nog nooit zo eenvoudig: plaats het pijpje van het melksysteem in de opening in het lekbakje, druk op de reinigingsknop en de machine verwijdert alle melkresten met hete stoom.

LATTE DUO SYSTEEM: 2 PORTIES MELKDRANKEN TEGELIJK

Gewoonlijk maken koffiemachines slechts 2 zwarte koffiedranken en één drank met melk tegelijkertijd. Deze koffiemachine maakt echter twee soorten van alle koffiedranken tegelijkertijd: het zou espresso of latte macchiato kunnen zijn.

KERAMISCHE KOFFIEMOLEN MET 12 MAALSTANDEN

De 100% keramische koffiemolen gaat niet alleen lang mee (gemaakt voor minstens 20.000 kopjes), maar maalt ook perfect koffiebonen voor elk kopje koffie. U kunt kiezen uit zelfs 12 maalstanden: van fijn tot grof.

CSA BEOORDELING: AUTHENTIEKE KOFFIESMAAK

Volgens het Italiaanse Proefcentrum (CSA) zorgt de koffiezettingstechnologie van Saeco koffiemachines voor de authentieke smaak van de bereide koffie en komen de natuurlijke aroma’s van chocolade, noten, fruit of bloemen in de koffie naar voren.

HETE KOFFIE IN EEN HANDOMDRAAI

Het bereiden van een heerlijke koffie vereist de juiste temperatuur. Saeco koffiemachines gebruiken een zeer efficiënt en snel opwarmend koffiezetelement (thermoblok): het is gemaakt van lichtgewicht aluminium, terwijl de behuizing is gemaakt van roestvrij staal.

GROTE CAPACITEIT GOED AFGESLOTEN BONENRESERVOIR VOOR VERSE KOFFIE OP ELK MOMENT

Het koffiebonenreservoir kan tot 450gr koffiebonen bevatten. Het reservoir heeft een goed afgesloten AromaSeal-deksel, zodat de bonen langer vers blijven.

MET HET WATERFILTER AQUA CLEAN ZET U TOT 5000 KOPJES KOFFIE ZONDER TE ONTKALKEN

Door gebruik te maken van het “AquaClean” waterfilter en dit te vervangen naargelang de vraag van de koffiemachine, kunt u tot 5000 kopjes koffie bereiden voordat u het ontkalkingsprogramma moet doorlopen.

VOOR DE IDEALE HYGIËNE: UITNEEMBARE ZETEENHEID

De uitneembare en gemakkelijk te reinigen zetgroep (een van de belangrijkste onderdelen van de koffiemachine) zorgt voor een perfecte hygiëne van het koffiebereidingssysteem.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Saeco “Xelsis SM7683/00”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter