11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Koffiezetapparaat Saeco “Xelsis SM7680/00”

  • -19%
Technische kenmerken Over het product
Hoeveelheid
1,299.00 1,049.00
  • Levering duurt 1 - 5 werkdagen

Over het product

Het bean-to-cup koffiezetapparaat Saeco “Xelsis” bereidt tot 15 koffiedranken van versgemalen koffiebonen en zelfs 2 kopjes tegelijk. Dankzij de geïntegreerde 6 persoonlijke gebruikersprofielen kan elk gezinslid of zelfs gasten hun favoriete recepten creëren en opslaan volgens zijn individuele smaak. Het innovatieve “HygieSteam” melksysteem met pijpje en de automatische reiniging ervan zorgen ervoor dat het melkschuim altijd extreem dik en heerlijk is.

15 KOFFIEDRANKEN

Geniet van klassieke koffiedranken en ontdek nieuwe: ristretto, espresso, zwarte koffie, americano, espresso doppio, cappuccino, latte macchiatto, latte, flat white. Alle dranken worden met één enkele aanraking bereid!

TOUCHSCREEN MET KOFFIE-EQUALIZER™

Met behulp van het kleuren touchscreen met Koffie Equalizer-technologie, voelt u zich als een echte barista en kunt u de koffiesterkte, het volume, de temperatuur, de smaak, het melkschuimvolume en zelfs de volgorde van koffie- en melkuitloop aanpassen.

6 PERSOONLIJKE GEBRUIKERSPROFIELEN

Maak uw eigen profiel aan en bewaar individuele instellingen voor uw favoriete recepten. U hoeft niet meer elke keer de hoeveelheid koffie in te stellen op uw favoriete kopje of de gewenste koffiesterkte. Het enige wat u hoeft te doen is uw profiel te activeren en op uw favoriete koffieknop te drukken.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM LATTEPERFETTO

Saeco’s automatische melksysteem “LattePerfetto” zorgt voor melkschuim dat elke keer weer perfect dik en heerlijk is.

HYGIESTEAM: INNOVATIEVE REINIGING VAN HET MELKSYSTEEM

Dankzij het geïntegreerde innovatieve reinigingssysteem “HygieSteam” was het melksysteem nog nooit zo gemakkelijk schoon te houden: steek het pijpje van het melksysteem in de opening van het lekbakje, druk op de reinigingsknop en het apparaat verwijdert alle melkresten met behulp van hete stoom.

LATTE DUO SYSTEEM: 2 KOPJES KOFFIE OP BASIS VAN MELK IN ÉÉN KEER

Normaal gesproken kunnen koffiezetapparaten slechts 2 kopjes zwarte koffie maken, terwijl koffie op basis van melk één voor één wordt bereid. Dit koffiezetapparaat kan echter twee kopjes van alle koffiedranken tegelijk zetten: het maakt niet uit of het om espresso of latte macchiato gaat.

KERAMISCHE KOFFIEMOLEN EN 12 MAALSTANDEN

De 100% keramische koffiemolen gaat niet alleen lang mee (ontworpen voor maar liefst 20.000 kopjes), maar maalt ook de koffiebonen perfect voor elk kopje koffie. U kunt kiezen uit maar liefst 12 maalstanden: van de fijnste tot de grofste.

CSA KEURING: UNIEKE KOFFIESMAAK

Volgens het Italiaanse proefcentrum (CSA) zorgt de technologie voor het maken van koffie in “Saeco”-koffiezetapparaat voor een unieke smaak van de bereide koffie en onthult deze de natuurlijke aroma’s van chocolade, noten, fruit of bloemen.

HETE KOFFIE IN EEN OGENBLIK

Het bereiden van heerlijke koffie vereist de juiste temperatuur. “Saeco” koffiezetapparaten gebruiken een zeer efficiënt en snel opwarmend koffiezetelement (thermoblok): het is gemaakt van lichtgewicht aluminium, terwijl voor de behuizing roestvrijstaal is gebruikt.

GROOT LUCHTDICHT BONENRESERVOIR ZODAT DE KOFFIE VERS BLIJFT

Het koffiebonenreservoir kan tot 450g koffiebonen bevatten. Het reservoir is voorzien van het “AromaSeal”-deksel, zodat de bonen langer vers blijven.

AQUACLEAN WATERFILTER: TOT 5000 KOPJES ZONDER ONTKALKEN

Door gebruik te maken van het “AquaClean” waterfilter en dit te vervangen volgens de aanwijzingen van het koffiezetapparaat, kunt u tot 5000 kopjes koffie zetten voordat u het ontkalkingsprogramma uitvoert.

PERFECT SCHOON: UITNEEMBARE ZETGROEP

De uitneembare en eenvoudig te reinigen zetgroep (het belangrijkste onderdeel van een koffiezetapparaat) zorgt voor een perfecte hygiëne van het koffiebereidingssysteem.

Voor de eerste kop koffie

Heerlijke koffies voor je nieuwe koffiemachine! Hier zijn enkele koffiesoorten die goed samengaan met zowel zwarte als op melk gebaseerde koffiedranken.

+ product(en)

Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Soort Automatisch
Fabrikant Saeco
Kleur Zwart
Gebruik van koffiemachines Gemalen koffie, Koffiebonen
Type melksysteem Automatisch melkleidingsysteem
Soort koffiemolen Keramiek
Vermogen 1850 W
Druk waterpomp 15 BAR
Land van herkomst Italië
EAN 8710103833710
Opgeslagen gebruikersprofielen 6

BEHEER

Scherm Kleurrijk
Menutaal Duits, Engels
Soort controle Touch screen

CAPACITEITEN

Watertank 1.7 l
Koffiebonentank 450 g
Capaciteit koffiedik (porties) 14

INSTELLINGEN

Number of black coffees prepared at once 2
Portiekeuze voor koffie met melk 2
Max kop hoogte 148 mm
Instelbare maalgraad 12
Portiegrootte Instelbaar
Koffiesterkte (niveaus) 5
Koffietemperatuur (niveaus) 3

AFMETINGEN EN GEWICHT

Diepte 489 mm
Hoogte 393 mm
Breedte 283 mm
Gewicht 10 kg

BEREIDBARE RECEPTEN

Overig Heet water, Melkschuim, Warme melk
Koffie Americano, Caffè crema, Cappuccino, Dubbele espresso, Espresso, Flat white, Latte, Latte Macchiato, Long black, Lungo, Ristretto, Zwarte koffie

PAKKET BEVAT

Pakket bevat Doseerlepel gemalen koffie, Melkreservoir, Schoonmaakborstel, Teststrip waterhardheid, Waterfilter, Zetgroep vet

Voor het onderhoud van de koffiemachine

Goed onderhoud kan de levensduur van je koffiemachine verlengen. Deze onderhoudsproducten heb je nodig om je machine de beste koffie te laten maken.

+ product(en)

Extra's voor de koffiemachine

Deze accessoires zullen het koffiebereidingsproces nog gemakkelijker en aangenamer maken en de bereide koffie zal zeker lekkerder smaken.

+ product(en)

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Saeco “Xelsis SM7680/00”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter