KERSTMIS TOPPER
Trustpilot

Koffiezetapparaat Saeco Xelsis SM7680/00

Product is niet meer in productie.
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Koffiezetapparaat Saeco Xelsis SM7680/00
Koffiezetapparaat Saeco Xelsis SM7680/00
Op voorraad
1,299.00 899.00

Geschikt voor dit product

Onderhoud
Onderhoud
Set:

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
6 Opgeslagen gebruikersprofielen
icon
1.7 l Waterreservoir
icon
14 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 283x393x489mm
icon
Max kop hoogte - 148 mm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Long black
Long black
Flat white
Flat white
Americano
Americano
Lungo
Lungo
Caffè crema
Caffè crema
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Dubbele espresso
Dubbele espresso

Over het product

Het bean-to-cup koffiezetapparaat Saeco “Xelsis” bereidt tot 15 koffiedranken van versgemalen koffiebonen en zelfs 2 kopjes tegelijk. Dankzij de geïntegreerde 6 persoonlijke gebruikersprofielen kan elk gezinslid of zelfs gasten hun favoriete recepten creëren en opslaan volgens zijn individuele smaak. Het innovatieve “HygieSteam” melksysteem met pijpje en de automatische reiniging ervan zorgen ervoor dat het melkschuim altijd extreem dik en heerlijk is.

15 KOFFIEDRANKEN

Geniet van klassieke koffiedranken en ontdek nieuwe: ristretto, espresso, zwarte koffie, americano, espresso doppio, cappuccino, latte macchiatto, latte, flat white. Alle dranken worden met één enkele aanraking bereid!

TOUCHSCREEN MET KOFFIE-EQUALIZER™

Met behulp van het kleuren touchscreen met Koffie Equalizer-technologie, voelt u zich als een echte barista en kunt u de koffiesterkte, het volume, de temperatuur, de smaak, het melkschuimvolume en zelfs de volgorde van koffie- en melkuitloop aanpassen.

6 PERSOONLIJKE GEBRUIKERSPROFIELEN

Maak uw eigen profiel aan en bewaar individuele instellingen voor uw favoriete recepten. U hoeft niet meer elke keer de hoeveelheid koffie in te stellen op uw favoriete kopje of de gewenste koffiesterkte. Het enige wat u hoeft te doen is uw profiel te activeren en op uw favoriete koffieknop te drukken.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM LATTEPERFETTO

Saeco’s automatische melksysteem “LattePerfetto” zorgt voor melkschuim dat elke keer weer perfect dik en heerlijk is.

HYGIESTEAM: INNOVATIEVE REINIGING VAN HET MELKSYSTEEM

Dankzij het geïntegreerde innovatieve reinigingssysteem “HygieSteam” was het melksysteem nog nooit zo gemakkelijk schoon te houden: steek het pijpje van het melksysteem in de opening van het lekbakje, druk op de reinigingsknop en het apparaat verwijdert alle melkresten met behulp van hete stoom.

LATTE DUO SYSTEEM: 2 KOPJES KOFFIE OP BASIS VAN MELK IN ÉÉN KEER

Normaal gesproken kunnen koffiezetapparaten slechts 2 kopjes zwarte koffie maken, terwijl koffie op basis van melk één voor één wordt bereid. Dit koffiezetapparaat kan echter twee kopjes van alle koffiedranken tegelijk zetten: het maakt niet uit of het om espresso of latte macchiato gaat.

KERAMISCHE KOFFIEMOLEN EN 12 MAALSTANDEN

De 100% keramische koffiemolen gaat niet alleen lang mee (ontworpen voor maar liefst 20.000 kopjes), maar maalt ook de koffiebonen perfect voor elk kopje koffie. U kunt kiezen uit maar liefst 12 maalstanden: van de fijnste tot de grofste.

CSA KEURING: UNIEKE KOFFIESMAAK

Volgens het Italiaanse proefcentrum (CSA) zorgt de technologie voor het maken van koffie in “Saeco”-koffiezetapparaat voor een unieke smaak van de bereide koffie en onthult deze de natuurlijke aroma’s van chocolade, noten, fruit of bloemen.

HETE KOFFIE IN EEN OGENBLIK

Het bereiden van heerlijke koffie vereist de juiste temperatuur. “Saeco” koffiezetapparaten gebruiken een zeer efficiënt en snel opwarmend koffiezetelement (thermoblok): het is gemaakt van lichtgewicht aluminium, terwijl voor de behuizing roestvrijstaal is gebruikt.

GROOT LUCHTDICHT BONENRESERVOIR ZODAT DE KOFFIE VERS BLIJFT

Het koffiebonenreservoir kan tot 450g koffiebonen bevatten. Het reservoir is voorzien van het “AromaSeal”-deksel, zodat de bonen langer vers blijven.

AQUACLEAN WATERFILTER: TOT 5000 KOPJES ZONDER ONTKALKEN

Door gebruik te maken van het “AquaClean” waterfilter en dit te vervangen volgens de aanwijzingen van het koffiezetapparaat, kunt u tot 5000 kopjes koffie zetten voordat u het ontkalkingsprogramma uitvoert.

PERFECT SCHOON: UITNEEMBARE ZETGROEP

De uitneembare en eenvoudig te reinigen zetgroep (het belangrijkste onderdeel van een koffiezetapparaat) zorgt voor een perfecte hygiëne van het koffiebereidingssysteem.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Saeco Xelsis SM7680/00&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter