Koffiezetapparaat Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00

1,299.00

Details

Smaak op maat tot in de perfectie voor ieder kopje dat u zet. Deze koffiemachine biedt de ideale combinatie van Italiaans design, de nieuwste technologieën en innovatieve zetprocessen. Geniet van de geweldige functies die voldoen aan alle eisen die een bean-to-cup koffiemachine ooit kan stellen, en drink koffie die precies gezet is zoals u het lekker vindt.

GENIET VAN MAAR LIEFST 22 HEERLIJKE KOFFIEVARIATIES 

Ontdek een wereld van koffie die bij elk verlangen en elke stemming past, met 22 heerlijke varianten om uit te kiezen. Van meer bekende recepten, zoals espresso of cappuccino, tot koffiespecialiteiten zoals espresso macchiato en flat white, er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden.

PAS DRANKEN AAN UW INDIVIDUELE SMAAK AAN EN BEWAAR FAVORIETE RECEPTEN MET 8 GEBRUIKERSPROFIELEN 

De favoriete koffiesoorten van iedereen kunnen worden opgeslagen in maximaal 8 gebruikersprofielen die direct kunnen worden geselecteerd op het touch-scherm met hoge resolutie. Personaliseer elk profiel moeiteloos tot in het kleinste detail.

HAAL HET BESTE UIT ELKE KOFFIEBOON MET DE “BEAN MAESTRO” 

De BeanMaestro past automatisch de koffiezetinstellingen aan om de beste smaak en het beste aroma uit de door u gekozen koffiebonen te halen. Selecteer gewoon het type en de branding van uw bonen en laat de BeanMaestro de rest doen.

“COFFEE EQUALIZER TOUCH+”: EXPERIMENTEER MET 7 KOFFIEZETSTANDEN OF VOEG EEN EXTRA SHOT TOE

Creëer je eigen favoriete recept met de CoffeeEqualizer Touch+! U kunt uw koffie precies aanpassen aan uw smaakvoorkeuren door de sterkte, de hoeveelheid koffie en melk, de temperatuur, de smaak, de hoeveelheid melkschuim en zelfs de volgorde waarin koffie en melk worden toegevoegd, aan te passen. Indien gewenst kunt u de ExtraShot functie gebruiken om de intensiteit van de koffie een boost te geven. 

INNOVATIEF 5″ KLEUREN TOUCH-SCHERM

Het innovatieve 5″ kleurenscherm met hoge resolutie is voorzien van een intuïtieve, aanraakgevoelige gebruikersinterface die nauwkeurige interactie mogelijk maakt en u helpt om de vele verschillende koffievariëteiten te beheersen!

INGEBOUWDE WI-FI VERBINDING VOOR WIE IEDERE FUNCTIE WIL BENUTTEN

De machine is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi verbinding om ervoor te zorgen dat er geen enkel onderdeel van het proces over het hoofd wordt gezien. Verbeterde gebruikersfuncties kunnen gemakkelijk worden bediend via het scherm van de machine en er is zelfs een optie om de beschikbaarheid van noodzakelijke aanvullingen bij lokale verkopers te controleren. Regelmatige updates zijn gebaseerd op softwareverbeteringen en machine learning, waarbij er altijd naar wordt gestreefd om uw ervaring te verbeteren en te verrijken door u te helpen het allerbeste uit uw machine te halen.

ONTDEK NIEUWE RECEPTEN EN PROFITEER VAN GEPERSONALISEERDE AANBEVELINGEN 

De machine onthoudt uw voorkeuren en geeft u exclusieve, gepersonaliseerde aanbevelingen om u nieuwe koffierecepten te laten ontdekken, evenals verschillende functies en mogelijkheden van uw machine.

MOEITELOOS PERSONALISEREN MET “COFFEE MAESTRO”

Personaliseer uw perfecte kopje koffie met de CoffeeMaestro! Selecteer gewoon het gewenste smaakprofiel uit de drie beschikbare voorinstellingen: Delicato, Intenso en Forte. Zodra u dat heeft gedaan, zal de machine automatisch de zetinstellingen aanpassen, zoals sterkte, koffievolume en pre-infusietijd, om u precies de juiste smaak te kunnen bieden.

“LATTE PERFETTO”: PERFECT ROMIG, ZIJDEACHTIG MELKSCHUIM 

De externe melkkan met LattePerfetto technologie zorgt voor een stevig melkschuim met een fijne, zijdeachtige textuur.

“LATTE DUO”: TWEE PORTIES VAN UW FAVORIETE KOFFIE MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Bereid en geniet van een enkele of dubbele porties van uw favoriete koffierecept – inclusief cappuccino en latte macchiato – met één enkele aanraking.

ZORG STEEDS VOOR EEN HOGE KWALITEIT MET BEHULP VAN EEN INTUÏTIEF ONDERHOUDSDASHBOARD

Met behulp van het intuïtieve dashboard met kleurcodering op het touch-scherm kunt u de status van uw machine en reiniging eenvoudiger dan ooit controleren. Het dashboard biedt u een handig overzicht en waarschuwt u bij relevante statusveranderingen, zoals een laag waterpeil of een waterfilter dat moet worden vervangen.

UITERST DUURZAME KERAMISCHE KOFFIEMOLEN: GEGARANDEERD 20.000 KOPJES HEERLIJKE KOFFIE  

De beste smaken en aroma’s worden uit uw bonen gehaald met behulp van een bijzonder duurzame koffiemolen. Hij is ontworpen om uitzonderlijk nauwkeurig te zijn en zorgt voor minstens 20.000 kopjes heerlijke, versgemalen koffie, en kan bovendien gemakkelijk worden ingesteld met 12 verschillende maalstanden.

GEBRUIK UW KOFFIEMACHINE LANGER EN GENIET NOG MEER VAN KOFFIE MET “AQUACLEAN”* 

De AquaClean is een gepatenteerd waterfilter dat is ontworpen om de kwaliteit van uw koffie te verhogen door uw water te reinigen en kalkaanslag in het apparaat te voorkomen. Zet tot wel 5000 kopjes koffie zonder dat u het ontkalkingsprogramma hoeft uit te voeren – in plaats daarvan vervangt u gewoon regelmatig het filter. 

BUITENGEWONE KOFFIESMAKEN MET “AROMA EXTRACT”

Aroma Extract creëert de perfecte balans tussen de juiste zettemperatuur en de ideale aroma-extractie, zodat u kunt genieten van echte buitengewone smaken. 

*De machine vraagt u om het ontkalkingsprogramma uit te voeren nadat er 8 filters zijn vervangen. Het precieze aantal kopjes dat u zet voordat u het ontkalkingsprogramma start, hangt af van de gekozen koffiesoort en van de frequentie waarmee de machine wordt gespoeld en gereinigd. “

 • Americano
 • Caffè crema
 • Cappuccino
 • Cortado
 • Dubbele espresso
 • Espresso
 • Espresso Macchiato
 • Flat white
 • Koffie verkeerd
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Zwarte koffie

Extra informatie

Afmetingen
48.7 × 28.7 × 39.6 cm
Scherm

Kleurrijk

Waterreservoir

1.7 l

Portiekeuze voor zwarte koffie

2

Max kop hoogte

15 cm

Capaciteit koffiedik (porties)

12

Druk van de waterpomp

15 BAR

Land van herkomst

Italië

Opgeslagen gebruikersprofielen

8

Specification

Gewicht
12.4 kg
Afmetingen
48.7 × 28.7 × 39.6 cm
Soort

Automatisch

Fabrikant

Saeco

Kleur

Zwart/Zilver

Garantie

24 maanden

Gebruik van koffiemachines

Gemalen koffie, Koffiebonen

Scherm

Kleurrijk

Menutaal

Bulgaars, Deens, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Spaans, Tsjechisch, Zweeds

Waterreservoir

1.7 l

Koffiebonenreservoir

450 g

Type melksysteem

Automatisch melkpijpjessysteem

Type koffiemolen

Keramisch

Portiekeuze voor zwarte koffie

2

Portiekeuze voor koffie met melk

2

Kan het koffiezetapparaat heet water maken?

Ja

Kan het koffiezetapparaat warme melk maken?

Ja

Door de gebruiker aangemaakte dranken

22

Max kop hoogte

15 cm

Ontkalkingsprogramma

Ja

Reinigingsprogramma melksysteem

Ja

Reinigingsprogramma

Ja

Automatisch spoelen

Ja

Capaciteit koffiedik (porties)

12

Vermogen

1500 W

Druk van de waterpomp

15 BAR

Diepte

48.7 cm

Hoogte

39.6 cm

Breedte

28.7 cm

Land van herkomst

Italië

Gewicht

12.4 kg

Melkreservoir

0.6 l

Voltage

230 V

Kopjesverwarmer

Geen

Soort bediening

Touch screen

Overig

Heet water, Melkschuim, Warme melk

Instelbare maalstand

12

Portiegrootte

Programeerbaar

Instelbaar melkschuimvolume

Ja

Opgeslagen gebruikersprofielen

8

Pakket bevat

(*De fabrikant behoudt zich het recht om de bijgevoegde artikelen in de set te veranderen zonder voorafgaande kennisgeving*), Doseerlepel gemalen koffie, Melkpijpje, Melkreservoir, Teststrip waterhardheid, Vet voor de zetgroep, Waterfilter

Koffiesterkte (niveaus)

5

Koffietemperatuur (niveaus)

3

Koffie

Americano, Caffè crema, Cappuccino, Cortado, Dubbele espresso, Espreso Lungo, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Italian cappuccino, Koffie verkeerd, Latte, Latte Macchiato, Melange, Reisbeker, Ristretto, Zwarte koffie

Serie

Xelsis

Bediening & Onderhoud

Geachte heer, mevrouw Ik hem een vraag wat de uitloop temperatuur is van de koffie automaat. Met vriendelijke J.Ensing

Ik wil u laten weten dat bij dit model de uitvoertemperatuur kan worden gekozen uit 3 niveaus – het maximale temperatuurniveau is 90 – 96 graden.

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00” te beoordelen