Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot
1+1 voor PARALLEL 1 kg koffiebonen Vind ze hier.

Koffiemachine Saeco “Xelsis Deluxe SM8782/30”

Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Krijg een offerte
Koffiemachine Saeco “Xelsis Deluxe SM8782/30”
Koffiemachine Saeco “Xelsis Deluxe SM8782/30”
Op voorraad
1,159.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Italië
icon
8 Opgeslagen gebruikersprofielen
icon
1.7 l Waterreservoir
icon
12 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 28.7x39.6x48.7cm
icon
Max kop hoogte - 15 cm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - kleurrijk
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2
icon
22 Door de gebruiker aangemaakte dranken

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Flat white
Flat white
Americano
Americano
Caffè crema
Caffè crema
Cortado
Cortado
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Dubbele espresso
Dubbele espresso
Koffie verkeerd
Koffie verkeerd

Over het product

Smaak op maat tot in de perfectie voor ieder kopje dat u zet. Deze koffiemachine biedt de ideale combinatie van Italiaans design, de nieuwste technologieën en innovatieve zetprocessen. Geniet van de geweldige functies die voldoen aan alle eisen die een bean-to-cup koffiemachine ooit kan stellen, en drink koffie die precies gezet is zoals u het lekker vindt.

GENIET VAN MAAR LIEFST 22 HEERLIJKE KOFFIEVARIATIES 

Ontdek een wereld van koffie die bij elk verlangen en elke stemming past, met 22 heerlijke varianten om uit te kiezen. Van meer bekende recepten, zoals espresso of cappuccino, tot koffiespecialiteiten zoals espresso macchiato en flat white, er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden.

PAS DRANKEN AAN UW INDIVIDUELE SMAAK AAN EN BEWAAR FAVORIETE RECEPTEN MET 8 GEBRUIKERSPROFIELEN 

De favoriete koffiesoorten van iedereen kunnen worden opgeslagen in maximaal 8 gebruikersprofielen die direct kunnen worden geselecteerd op het touch-scherm met hoge resolutie. Personaliseer elk profiel moeiteloos tot in het kleinste detail.

HAAL HET BESTE UIT ELKE KOFFIEBOON MET DE “BEAN MAESTRO” 

De BeanMaestro past automatisch de koffiezetinstellingen aan om de beste smaak en het beste aroma uit de door u gekozen koffiebonen te halen. Selecteer gewoon het type en de branding van uw bonen en laat de BeanMaestro de rest doen.

“COFFEE EQUALIZER TOUCH+”: EXPERIMENTEER MET 7 KOFFIEZETSTANDEN OF VOEG EEN EXTRA SHOT TOE

Creëer je eigen favoriete recept met de CoffeeEqualizer Touch+! U kunt uw koffie precies aanpassen aan uw smaakvoorkeuren door de sterkte, de hoeveelheid koffie en melk, de temperatuur, de smaak, de hoeveelheid melkschuim en zelfs de volgorde waarin koffie en melk worden toegevoegd, aan te passen. Indien gewenst kunt u de ExtraShot functie gebruiken om de intensiteit van de koffie een boost te geven. 

INNOVATIEF 5″ KLEUREN TOUCH-SCHERM

Het innovatieve 5″ kleurenscherm met hoge resolutie is voorzien van een intuïtieve, aanraakgevoelige gebruikersinterface die nauwkeurige interactie mogelijk maakt en u helpt om de vele verschillende koffievariëteiten te beheersen!

INGEBOUWDE WI-FI VERBINDING VOOR WIE IEDERE FUNCTIE WIL BENUTTEN

De machine is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi verbinding om ervoor te zorgen dat er geen enkel onderdeel van het proces over het hoofd wordt gezien. Verbeterde gebruikersfuncties kunnen gemakkelijk worden bediend via het scherm van de machine en er is zelfs een optie om de beschikbaarheid van noodzakelijke aanvullingen bij lokale verkopers te controleren. Regelmatige updates zijn gebaseerd op softwareverbeteringen en machine learning, waarbij er altijd naar wordt gestreefd om uw ervaring te verbeteren en te verrijken door u te helpen het allerbeste uit uw machine te halen.

ONTDEK NIEUWE RECEPTEN EN PROFITEER VAN GEPERSONALISEERDE AANBEVELINGEN 

De machine onthoudt uw voorkeuren en geeft u exclusieve, gepersonaliseerde aanbevelingen om u nieuwe koffierecepten te laten ontdekken, evenals verschillende functies en mogelijkheden van uw machine.

MOEITELOOS PERSONALISEREN MET “COFFEE MAESTRO”

Personaliseer uw perfecte kopje koffie met de CoffeeMaestro! Selecteer gewoon het gewenste smaakprofiel uit de drie beschikbare voorinstellingen: Delicato, Intenso en Forte. Zodra u dat heeft gedaan, zal de machine automatisch de zetinstellingen aanpassen, zoals sterkte, koffievolume en pre-infusietijd, om u precies de juiste smaak te kunnen bieden.

“LATTE PERFETTO”: PERFECT ROMIG, ZIJDEACHTIG MELKSCHUIM 

De externe melkkan met LattePerfetto technologie zorgt voor een stevig melkschuim met een fijne, zijdeachtige textuur.

“LATTE DUO”: TWEE PORTIES VAN UW FAVORIETE KOFFIE MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Bereid en geniet van een enkele of dubbele porties van uw favoriete koffierecept – inclusief cappuccino en latte macchiato – met één enkele aanraking.

ZORG STEEDS VOOR EEN HOGE KWALITEIT MET BEHULP VAN EEN INTUÏTIEF ONDERHOUDSDASHBOARD

Met behulp van het intuïtieve dashboard met kleurcodering op het touch-scherm kunt u de status van uw machine en reiniging eenvoudiger dan ooit controleren. Het dashboard biedt u een handig overzicht en waarschuwt u bij relevante statusveranderingen, zoals een laag waterpeil of een waterfilter dat moet worden vervangen.

UITERST DUURZAME KERAMISCHE KOFFIEMOLEN: GEGARANDEERD 20.000 KOPJES HEERLIJKE KOFFIE  

De beste smaken en aroma’s worden uit uw bonen gehaald met behulp van een bijzonder duurzame koffiemolen. Hij is ontworpen om uitzonderlijk nauwkeurig te zijn en zorgt voor minstens 20.000 kopjes heerlijke, versgemalen koffie, en kan bovendien gemakkelijk worden ingesteld met 12 verschillende maalstanden.

GEBRUIK UW KOFFIEMACHINE LANGER EN GENIET NOG MEER VAN KOFFIE MET “AQUACLEAN”* 

De AquaClean is een gepatenteerd waterfilter dat is ontworpen om de kwaliteit van uw koffie te verhogen door uw water te reinigen en kalkaanslag in het apparaat te voorkomen. Zet tot wel 5000 kopjes koffie zonder dat u het ontkalkingsprogramma hoeft uit te voeren – in plaats daarvan vervangt u gewoon regelmatig het filter. 

BUITENGEWONE KOFFIESMAKEN MET “AROMA EXTRACT”

Aroma Extract creëert de perfecte balans tussen de juiste zettemperatuur en de ideale aroma-extractie, zodat u kunt genieten van echte buitengewone smaken. 

*De machine vraagt u om het ontkalkingsprogramma uit te voeren nadat er 8 filters zijn vervangen. Het precieze aantal kopjes dat u zet voordat u het ontkalkingsprogramma start, hangt af van de gekozen koffiesoort en van de frequentie waarmee de machine wordt gespoeld en gereinigd.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiemachine Saeco “Xelsis Deluxe SM8782/30”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter