APRIL TOPPER 
Trustpilot

Koffiezetapparaat Saeco PicoBaristo SM5570/10

Product is niet meer in productie.
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Koffiezetapparaat Saeco PicoBaristo SM5570/10
Koffiezetapparaat Saeco PicoBaristo SM5570/10
Op voorraad
759.00 575.00

Specificaties

icon
Gemalen koffie, Koffiebonen
icon
Land van herkomst Europese Unie
icon
4 Opgeslagen gebruikersprofielen
icon
1.8 l Waterreservoir
icon
15 Capaciteit koffiedik (porties)
icon
Afmetingen 221x340x430mm
icon
Max kop hoogte - 163 mm
icon
Druk van de waterpomp - 15 bar
icon
Scherm - zwart/wit
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 2

Bereidbare recepten

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Flat white
Flat white
Americano
Americano
Lungo
Lungo
Caffè crema
Caffè crema
Zwarte koffie
Zwarte koffie
Dubbele espresso
Dubbele espresso

Over Saeco PicoBaristo SM5570/10

Het volautomatische koffiezetapparaat “Saeco Picobaristo Deluxe” bereidt tot 12 koffiedranken van vers gemalen koffiebonen. Kies uit klassieke dranken (espresso of cappuccino) of probeer de zeer populaire en trendy americano- of flat white-recepten. U kunt de dranken eenvoudig aanpassen aan uw smaak door de maalgraad, de hoeveelheid koffiebonen, de portiegrootte en de temperatuur te wijzigen.

12 KOFFIEDRANKEN

Geniet van klassieke koffiedranken en ontdek nieuwe: ristretto, espresso, zwarte koffie, americano, espresso doppio, cappuccino, latte macchiatto, latte, flat white. Alle dranken worden met één enkele aanraking bereid!

GEBRUIKSVRIENDELIJK SCHERM MET TOUCH-SYMBOLEN

Met behulp van het intuïtieve scherm met gemakkelijk herkenbare symbolen kunt u gemakkelijk de gewenste drank selecteren, instellingen wijzigen en de nodige onderhoudsprogramma’s uitvoeren.

4 PERSOONLIJKE GEBRUIKERSPROFIELEN

Maak uw eigen profiel aan en bewaar individuele instellingen voor uw favoriete recepten. U hoeft niet telkens de hoeveelheid koffie te kiezen die past bij uw favoriete kopje of de gewenste koffiesterkte. Het enige wat u hoeft te doen is uw profiel te activeren en op de knop van uw favoriete koffie te drukken.

KERAMISCHE KOFFIEMOLEN MET 12 MAALSTANDEN

De 100% keramische koffiemolen gaat niet alleen lang mee (ontworpen voor maar liefst 20.000 kopjes), maar maalt ook de koffiebonen perfect voor elk kopje koffie. U kunt kiezen uit maar liefst 12 maalstanden: van de fijnste tot de grofste.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM LATTEPERFETTO EN SNELLE REINIGING

Saeco’s automatische melksysteem “LattePerfetto” zorgt voor melkschuim dat elke keer weer perfect dik en heerlijk is. Na elke bereiding van een drank op basis van melk biedt het koffiezetapparaat een Quick Clean: druk gewoon op de OK-toets en het melksysteem wordt gespoeld met heet water. Het geïntegreerde melkreservoir kan eenvoudig worden verwijderd en gedemonteerd voor een grondige reiniging.

CSA KEURING: UNIEKE KOFFIESMAAK

Volgens het Italiaanse proefcentrum (CSA) zorgt de technologie voor het maken van koffie in “Saeco”-koffiezetapparaat voor een unieke smaak van de bereide koffie en onthult deze de natuurlijke aroma’s van chocolade, noten, fruit of bloemen.

HETE KOFFIE IN EEN OGENBLIK

Het bereiden van heerlijke koffie vereist de juiste temperatuur. “Saeco” koffiezetapparaten gebruiken een zeer efficiënt en snel opwarmend koffiezetelement (thermoblok): het is gemaakt van lichtgewicht aluminium, terwijl voor de behuizing roestvrijstaal is gebruikt.

AQUACLEAN WATERFILTER: TOT 5000 KOPJES ZONDER ONTKALKEN

Door gebruik te maken van het “AquaClean” waterfilter en dit te vervangen volgens de aanwijzingen van het koffiezetapparaat, kunt u tot 5000 kopjes koffie zetten voordat u het ontkalkingsprogramma uitvoert.

PERFECT SCHOON: UITNEEMBARE ZETGROEP

De uitneembare en eenvoudig te reinigen zetgroep (het belangrijkste onderdeel van een koffiezetapparaat) zorgt voor een perfecte hygiëne van het koffiebereidingssysteem.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Saeco PicoBaristo SM5570/10 reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Saeco PicoBaristo SM5570/10&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter