11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Koffiezetapparaat Saeco “PicoBaristo SM5479/10”

Technische kenmerken Over het product
Krijg een aanbieding

Over het product

Het volautomatische koffiezetapparaat “Saeco Picobaristo” bereidt tot 10 koffiedranken van vers gemalen koffiebonen. Kies uit klassieke dranken (espresso of cappuccino) of probeer de zeer populaire en trendy americano- of flat white-recepten. U kunt de dranken eenvoudig aan uw smaak aanpassen door de maalgraad, de hoeveelheid koffiebonen, de portiegrootte en de temperatuur te wijzigen.

10 KOFFIEDRANKEN

Geniet van klassieke koffiedranken en ontdek nieuwe: ristretto, espresso, zwarte koffie, americano, espresso doppio, cappuccino, latte macchiatto, latte, flat white. Alle dranken worden met één enkele aanraking bereid!

GEBRUIKSVRIENDELIJK SCHERM MET TOUCH-SYMBOLEN

Met behulp van het intuïtieve scherm met gemakkelijk herkenbare symbolen kunt u gemakkelijk de gewenste drank selecteren, instellingen wijzigen en de nodige onderhoudsprogramma’s uitvoeren.

MEMO-FUNCTIE

Programmeer het volume van elke drank naar uw smaak en de hoeveelheid van uw favoriete kopje. Het enige wat u hoeft te doen is op de gewenste recepttoets te drukken en te wachten tot het MEMO-symbool op het scherm verschijnt: de programmeermodus start onmiddellijk. Zodra de gewenste hoeveelheid koffie of melk is ingeschonken, hoeft u alleen nog maar op de toets OK te drukken en het koffiezetapparaat onthoudt uw voorkeur.

KERAMISCHE KOFFIEMOLEN MET 10 MAALSTANDEN

De 100% keramische koffiemolen gaat niet alleen lang mee (ontworpen voor maar liefst 20.000 kopjes), maar maalt de koffiebonen ook perfect voor elke kop koffie. U kunt kiezen uit maar liefst 10 maalstanden: van de fijnste tot de grofste.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM LATTEPERFETTO EN SNELLE REINIGING

Saeco’s automatische melksysteem “LattePerfetto” zorgt voor melkschuim dat elke keer weer perfect dik en heerlijk is. Na elke bereiding van een drank op basis van melk biedt het koffiezetapparaat een Quick Clean: druk gewoon op de OK-toets en het melksysteem wordt gespoeld met heet water. Het geïntegreerde melkreservoir kan eenvoudig worden verwijderd en gedemonteerd voor een grondiger reiniging.

CSA KEURING: UNIEKE KOFFIESMAAK

Volgens het Italiaanse Proefcentrum (CSA) zorgt de technologie voor het maken van koffie in “Saeco”-koffiezetapparaat voor een unieke smaak van de bereide koffie en onthult deze de natuurlijke aroma’s van chocolade, noten, fruit of bloemen.

HETE KOFFIE IN EEN OGENBLIK

Het bereiden van heerlijke koffie vereist de juiste temperatuur. “Saeco” koffiezetapparaten gebruiken een zeer efficiënt en snel opwarmend koffiezetelement (thermoblok): het is gemaakt van lichtgewicht aluminium, terwijl voor de behuizing roestvrijstaal is gebruikt.

AQUACLEAN WATERFILTER: TOT 5000 KOPJES ZONDER ONTKALKEN

Door gebruik te maken van het “AquaClean” waterfilter en dit te vervangen volgens de aanwijzingen van het koffiezetapparaat, kunt u tot 5000 kopjes koffie zetten voordat u het ontkalkingsprogramma uitvoert.

PERFECT SCHOON: UITNEEMBARE ZETGROEP

De uitneembare en eenvoudig te reinigen zetgroep (het belangrijkste onderdeel van een koffiezetapparaat) zorgt voor een perfecte hygiëne van het koffiebereidingssysteem.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Voor de eerste kop koffie

Heerlijke koffies voor je nieuwe koffiemachine! Hier zijn enkele koffiesoorten die goed samengaan met zowel zwarte als op melk gebaseerde koffiedranken.

+ product(en)

Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Type Automatisch
Manufacturer Saeco
Coffee machine uses Gemalen koffie, Koffiebonen
Milk system type Geïntegreerde melktank
Type of coffee grinder Keramiek
Power 1850 W
Water pump pressure 15 BAR
Country of Origin Roemenië
EAN 8710103860297

BEHEER

Coffee machine's screen Zwart/Wit
Coffee machine's menu language Duits, Engels, Italiaans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Zweeds
Control type Touch knoppen

CAPACITEITEN

Water tank 1.8 l
Coffee bean tank 250 g
Grounds' tray capacity in cups 15
Milk container 0.5 l

INSTELLINGEN

Number of black coffees prepared at once 2
Number of coffee with milk recipes prepared at once 1
Max cup height 163 mm
Adjustable grinding level 10
Portion size Instelbaar
Coffee strength (levels) 5
Coffee temperature (levels) 3

AFMETINGEN EN GEWICHT

Depth 430 mm
Height 340 mm
Width 221 mm
Weight 7.2 kg

BEREIDBARE RECEPTEN

Preparable recipes - Other Heet water, Melkschuim
Preparable recipes - Coffee Americano, Cappuccino, Dubbele espresso, Espresso, Flat white, Latte, Latte Macchiato, Ristretto, Zwarte koffie

PAKKET BEVAT

Package contains Doseerlepel gemalen koffie, Melkreservoir, Schoonmaakborstel, Teststrip waterhardheid, Waterfilter, Zetgroep vet

Voor het onderhoud van de koffiemachine

Goed onderhoud kan de levensduur van je koffiemachine verlengen. Deze onderhoudsproducten heb je nodig om je machine de beste koffie te laten maken.

+ product(en)

Extra's voor de koffiemachine

Deze accessoires zullen het koffiebereidingsproces nog gemakkelijker en aangenamer maken en de bereide koffie zal zeker lekkerder smaken.

+ product(en)

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Saeco “PicoBaristo SM5479/10”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter