AANBIEDING VAN DE WEEK
Speciale aanbieding
Speciale aanbieding
Trustpilot

Koffiezetapparaat Saeco “PicoBaristo SM5473/10”

  • +Cadeaubon €50
Specificaties Over het product
Bij aankoop van deze koffiemachine ontvangt u een cadeaubon van €50 voor uw volgende aankoop.
Zodra het pakket klaar is voor levering, wordt de cadeaubon naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd (dit kan enkele dagen duren na betaling). Promoties en kortingen kunnen niet worden gecombineerd. De korting is geldig op alle producten behalve koffiemachines. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen. Promotie is geldig tot 28.02.2023.
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.
Word lid van het VIP-programma van COFFEE FRIEND en ontvang tot 5 bonnen van elk €10 voor uw volgende aankopen in de online winkel van COFFEE FRIEND. Meer informatie ontvangt u via uw persoonlijke e-mailadres zodra u uw aankoop heeft afgerond. Het aanbod is alleen geldig voor natuurlijke personen.
Product is niet meer in productie
Premium express levering beschikbaar.
Ontvang uw bestelling in 1-2 dagen. Ontdek de premium levering van Coffee Friend. Voor meer details, contacteer ons:
Koffiezetapparaat Saeco “PicoBaristo SM5473/10”
Koffiezetapparaat Saeco “PicoBaristo SM5473/10”
Op voorraad
799.00 649.00

Specificaties

Over het product

De volautomatische koffiemachine “Saeco Picobaristo” bereidt tot 10 koffiedranken uit vers gemalen koffiebonen. Kies uit klassieke dranken (espresso of cappuccino) of probeer de uiterst populaire en modieuze americano- of flat white-recepten. U kunt de drankjes eenvoudig aan uw smaak aanpassen door de maalstand, de hoeveelheid koffie, de portiegrootte en de temperatuur te wijzigen.

10 KOFFIEDRANKEN

Geniet van klassieke koffiedranken en ontdek nieuwe: ristretto, espresso, zwarte koffie, americano, espresso doppio, cappuccino, latte macchiatto, latte, flat white. Alle dranken worden met één druk op de knop bereid!

GEBRUIKSVRIENDELIJK DISPLAY MET AANRAAKPICTOGRAMMEN

Met behulp van het intuïtieve display met gemakkelijk herkenbare pictogrammen kunt u eenvoudig de gewenste drank selecteren, instellingen wijzigen en de nodige onderhoudsprogramma’s uitvoeren.

FUNCTIE MEMO

Programmeer het volume van elke drank op basis van uw smaak en de grootte van uw favoriete kopje. Het enige wat u hoeft te doen is op de gewenste recepttoets te drukken en te wachten tot het MEMO icoon op het display verschijnt: de programmeermodus start onmiddellijk. Zodra de gewenste hoeveelheid koffie of melk is ingeschonken, hoeft u alleen nog maar op de toets OK te drukken en de koffiemachine onthoudt uw voorkeur.

KERAMISCHE KOFFIEMOLEN MET 10 MAALSTANDEN

De 100% keramische koffiemolen gaat niet alleen lang mee (ontworpen voor maar liefst 20.000 kopjes), maar maalt ook de koffiebonen perfect voor elke portie koffie. U kunt kiezen uit maar liefst 10 maalstanden: van fijnste tot grofste.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTEPERFETTO” EN SNELLE REINIGING

Saeco’s automatische melksysteem “LattePerfetto” zorgt telkens weer voor perfect dik en heerlijk melkschuim. Na elke bereiding van een drank op basis van melk biedt de koffiemachine een Quick Clean: druk gewoon op de OK-toets en het melksysteem wordt gespoeld met heet water. De geïntegreerde melkkan kan eenvoudig worden verwijderd en gedemonteerd voor een grondiger reiniging.

CSA EVALUATIE: AUTHENTIEKE KOFFIESMAAK

Volgens het Italiaanse Proefcentrum (CSA) garandeert de technologie voor het maken van koffie in de Saeco koffiemachines de authentieke smaak van de bereide koffie en onthult deze de natuurlijke aroma’s van chocolade, noten, fruit of bloemen.

HETE KOFFIE IN EEN HANDOMDRAAI

Het bereiden van heerlijke koffie vereist de juiste temperatuur. Saeco koffiemachines gebruiken een zeer efficiënt en snel opwarmend koffiezetelement (thermoblok): het is gemaakt van lichtgewicht aluminium, terwijl voor de behuizing roestvrij staal is gebruikt.

“AQUA CLEAN” WATERFILTER: TOT 5000 KOPJES ZONDER ONTKALKEN

Door het “AquaClean” waterfilter te gebruiken en het te vervangen volgens de instructies van de koffiemachine, kunt u tot 5000 kopjes koffie zetten voordat u het ontkalkingsprogramma uitvoert.

PERFECT SCHOON: UITNEEMBARE ZETEENHEID

De uitneembare en eenvoudig te reinigen zetgroep (het belangrijkste onderdeel van een koffiezetapparaat) zorgt voor een perfecte reinheid van het koffiebereidingssysteem.

Download de instructies voor gebruik
Download de instructies

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Saeco “PicoBaristo SM5473/10”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter