AANBIEDING VAN DE MAAND
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS
Koop er 1, krijg er 1 GRATIS

Koffiezetapparaat Nespresso “Atelier Black”

Specificaties Over het product
Dit product is niet op voorraad, maar u kunt contact met ons opnemen om te horen wanneer het weer beschikbaar is of om een offerte voor een soortgelijk product te ontvangen indien u geïnteresseerd bent.

Specificaties

icon
Koffiecapsules
icon
Land van herkomst China
icon
1 l Waterreservoir
icon
Afmetingen 11.9x27.9x43.4cm
icon
Druk van de waterpomp - 19 bar
icon
Portiekeuze voor zwarte koffie - 1

Over het product

Nespresso “Atelier” capsule koffiezetapparaat bereidt koffie uit capsules en natuurlijke melk. Probeer de geïntegreerde recepten: ristretto, espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, mokka, ice frappe, warm en koud melkschuim. En veel plezier bij het ontdekken en creëren van nieuwe recepten.

VERSCHEIDENHEID AAN WARME EN KOUDE DRANKEN

Het koffiezetapparaat heeft de volgende geïntegreerde recepten: ristretto, espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, mokka, iced frappe, warm en koud melkschuim. U kunt nog meer ideeën opdoen uit de bijgeleverde receptenflyer!

UNIVERSELE MELKSCHUIMTECHNOLOGIE

Met de geïntegreerde melkopschuimer kunt u niet alleen koemelk opschuimen, maar ook plantaardige melk – amandel, soja of kokos.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

U hoeft alleen maar de capsule in te brengen, de melkopschuimer in de kop met melk te dompelen en op de knop van het gewenste recept te drukken. U kunt ook uw eigen kopje voor melkdranken gebruiken, zolang deze maar een diameter van ten minste 7 cm en een geschikte inhoud heeft (voor melkdranken is er ten minste 80 ml melk nodig en de hoeveelheid melk mag niet groter zijn dan een halve kop).

GEMAKKELIJK TE ONDERHOUDEN

De melkopschuimer is eenvoudig te verwijderen en vaatwasmachinebestendig. Het koffiezetapparaat heeft ook een geïntegreerd ontkalkingsprogramma.

COMPACT EN MODERN

Het koffiezetapparaat neemt weinig ruimte in beslag en ziet er modern uit, zodat het perfect past in de door u gekozen ruimte.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiezetapparaat Nespresso “Atelier Black”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter