FEBRUARI TOP
Trustpilot

Koffiemolen Eureka Mignon Crono Matte Black

Uitverkocht

Levering duurt 2 – 4 weken *88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Koffiemolen Eureka Mignon Crono Matte Black
Koffiemolen Eureka Mignon Crono Matte Black
Op voorraad
229.00

Geschikt voor dit product

Set:

Specificaties

Over Eureka Mignon Crono Matt Black

De Eureka “Mignon Crono” molen zal uw ochtend koffieritueel naar een heel nieuw niveau tillen. Hij is ontworpen voor de espresso-methode, maar werkt net zo goed voor filterkoffie. Het hart van deze molen wordt gevormd door een motor met een laag toerental en 50 mm bramen van gehard staal – dankzij deze motor wordt een hoge maalsnelheid gecombineerd met uiterste precisie en consistentie. In combinatie met de gepatenteerde traploze micrometrische regeling en de tijdgestuurde maling (van 5 tot 60 seconden) krijgt u een robuuste maler die uiterst eenvoudig is in gebruik en onderhoud.

 

ESPRESSO & BROUW VERSIE

 

Deze universele Espresso & Brew-versie is ontworpen voor de espresso-zetmethode, maar werkt net zo goed wanneer hij wordt gebruikt voor filterkoffie.

 

MALING OP TIJDBASIS

 

Met de tijdgestuurde maalfunctie kunt u intervallen van 5 tot 60 seconden kiezen.

 

TRAPLOOS MICROMETRISCH REGELSYSTEEM

 

Dit systeem, gepatenteerd door “Eureka”, garandeert een onvergelijkbare precisie bij het instellen, bespaart u tijd en behoudt uw koffiebonen. Het micrometrische systeem met oneindig veel instelpunten garandeert onvergelijkbare maalprestaties en stelt u in staat onderhoudswerkzaamheden uit te voeren zonder de maalinstelling te verliezen.

 

ANTIKLONTER & ELEKTROSTATISCH SYSTEEM (ACE)

 

Het ACE systeem, ontworpen om het ontstaan van klonters te voorkomen en de elektrostatische lading van gemalen koffie te elimineren, is de gemene deler in elke “Eureka” molen. Dankzij de regulerende werking op de koffie uitstroom, zorgt het ACE systeem voor een onvergelijkbare reinheid en doseer consistentie.

 

“HIGH-SPEED” ONDERHOUD 

 

De molen is uiterst eenvoudig te onderhouden. De mechanische samenstelling van de “Eureka” burrholder set, die gedemonteerd kan worden door slechts 9 schroeven te verwijderen, maakt het mogelijk om snel de burrs te vervangen en schoon te maken, en bespaart een heleboel tijd tijdens het proces.

 

PRODUCTIVITEIT

 

Productiviteit: 1,1-1,5 (Espresso), 1,5-2,1 (Brew). De molen is uitgerust met een mandje voor gemalen koffie (160 g) en een bonenreservoir met een capaciteit van 300 g.

 

MET DE HAND GEBOUWD IN FLORENCE, ITALIË 

 

“Eureka” ontwerpt en produceert al sinds 1920 moderne en elegante koffiemolens. Opgericht in Florence door Aurelio Conti, begon het bedrijf zijn activiteiten als fabrikant van espressomolens en werd al snel een symbool van uitmuntendheid. Vandaag de dag, dankzij zijn internationale en dynamische houding, streeft “”Eureka”” ernaar om het meest innovatieve bedrijf in de koffiemolen industrie te worden, de state-of-the-art in maaltechnieken voor elk type koffiebereiding.

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Eureka Mignon Crono Matt Black reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiemolen Eureka Mignon Crono Matte Black&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter