11+ jaar ervaring | > 1 miljoen tevreden klanten | 200 000+ kg koffie per jaar

Koffiemolen Baratza “Sette 270 Wi”

  • -33%
Technische kenmerken Over het product
Hoeveelheid
689.00 459.00
  • Levering duurt 1 - 5 werkdagen

Over het product

De Baratza koffiemolenserie “Sette” is uitgerust met een revolutionaire technologie, die een nieuwe standaard aangeeft voor eenvoud, efficiëntie en duurzaamheid.

Deze koffiemolen is ontworpen en vervaardigd om nog efficiënter te werken in vergelijking met koffiemolens van vergelijkbare grootte. Hij heeft een micro/macro instelling, die handig is bij het kiezen van een specifieke maalgraad, en met drie programmeerbare instellingen voor de dosering.

Unieke, aanpasbare houder waarmee u koffie direct in een portafilter, gemalen koffiereservoir, of zelfs direct in een koffiezetapparaat naar keuze kunt malen. De houder is geschikt voor portafilters met een diameter van 49 mm tot 58 mm.

Koffiemolen “Sette 270 Wi” is ontworpen met behulp van de weegtechnologie van “Acaia”, die het mogelijk maakt om de hoeveelheid koffie die gemalen moet worden per gewicht te kiezen, en deze direct in een portafilter te malen.

Het comfortabele bedieningspaneel aan de voorzijde heeft een LED-scherm en drie programmeerbare knoppen. De micro-instelling met 9 indicatoren maakt het zeer eenvoudig om de hoeveelheid koffie voor een perfecte espresso te selecteren, en de macro-instelling met 30 stappen maakt het mogelijk om koffie te malen voor elke drank, van espresso tot handmatig zetten.

Deze koffiemolen is geschikt voor thuisgebruik, kantoren, kleine cafés of bars. De maler is gemakkelijk te verwijderen zonder gereedschap, waardoor het onderhoud van deze koffiemolen ongelooflijk eenvoudig is. Het koffiebonenreservoir kan 300 g tot 400 g koffiebonen bevatten.

– Dit model staat voor intelligentie – de molen berekent en voorspelt snel het stoppunt wanneer u uw maalinstelling, bonen of doseringsgewicht wijzigt.
– Dit model maximaliseert de ingebouwde “Acaia” zeer nauwkeurige weegschaal door het filteren van onvoorziene trillingen die de doseernauwkeurigheid zouden kunnen beïnvloeden, zoals sluitende deuren, voetstappen of oneffen oppervlakken.
– Met de “quick burst”-functie kunt u kleine hoeveelheden koffie toevoegen aan uw uiteindelijke hoeveelheid nadat de molen is gestopt.
– De koffiemolen kan draadloos via Bluetooth worden bediend met een Apple telefoon of tablet.


Technische kenmerken

ALGEMENE KENMERKEN

Soort Koffiemolens
Fabrikant Baratza
Soort koffiemolen Staal
Vermogen 240 W
Land van herkomst Verenigde Staten van Amerika
EAN 838823002747

CAPACITEITEN

Koffiebonentank 350 g

AFMETINGEN EN GEWICHT

Diepte 24 cm
Hoogte 40 cm
Breedte 13 cm
Gewicht 3.2 kg

Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Beoordelingen

Beoordelingen
Facebook reacties
0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiemolen Baratza “Sette 270 Wi”&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter