FEBRUARI TOP
Trustpilot

Koffiemolen Baratza Sette 270 Wi

Uitverkocht

Levering duurt 1 – 4 werkdagen *88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Koffiemolen Baratza Sette 270 Wi
Koffiemolen Baratza Sette 270 Wi
Op voorraad
659.00

Specificaties

Over Baratza Sette 270 Wi

De Baratza koffiemolenserie “Sette” is uitgerust met een revolutionaire technologie, die een nieuwe standaard aangeeft voor eenvoud, efficiëntie en duurzaamheid.

Deze koffiemolen is ontworpen en vervaardigd om nog efficiënter te werken in vergelijking met koffiemolens van vergelijkbare grootte. Hij heeft een micro/macro instelling, die handig is bij het kiezen van een specifieke maalgraad, en met drie programmeerbare instellingen voor de dosering.

Unieke, aanpasbare houder waarmee u koffie direct in een portafilter, gemalen koffiereservoir, of zelfs direct in een koffiezetapparaat naar keuze kunt malen. De houder is geschikt voor portafilters met een diameter van 49 mm tot 58 mm.

Koffiemolen “Sette 270 Wi” is ontworpen met behulp van de weegtechnologie van “Acaia”, die het mogelijk maakt om de hoeveelheid koffie die gemalen moet worden per gewicht te kiezen, en deze direct in een portafilter te malen.

Het comfortabele bedieningspaneel aan de voorzijde heeft een LED-scherm en drie programmeerbare knoppen. De micro-instelling met 9 indicatoren maakt het zeer eenvoudig om de hoeveelheid koffie voor een perfecte espresso te selecteren, en de macro-instelling met 30 stappen maakt het mogelijk om koffie te malen voor elke drank, van espresso tot handmatig zetten.

Deze koffiemolen is geschikt voor thuisgebruik, kantoren, kleine cafés of bars. De maler is gemakkelijk te verwijderen zonder gereedschap, waardoor het onderhoud van deze koffiemolen ongelooflijk eenvoudig is. Het koffiebonenreservoir kan 300 g tot 400 g koffiebonen bevatten.

– Dit model staat voor intelligentie – de molen berekent en voorspelt snel het stoppunt wanneer u uw maalinstelling, bonen of doseringsgewicht wijzigt.
– Dit model maximaliseert de ingebouwde “Acaia” zeer nauwkeurige weegschaal door het filteren van onvoorziene trillingen die de doseernauwkeurigheid zouden kunnen beïnvloeden, zoals sluitende deuren, voetstappen of oneffen oppervlakken.
– Met de “quick burst”-functie kunt u kleine hoeveelheden koffie toevoegen aan uw uiteindelijke hoeveelheid nadat de molen is gestopt.
– De koffiemolen kan draadloos via Bluetooth worden bediend met een Apple telefoon of tablet.


Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Baratza Sette 270 Wi reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Koffiemolen Baratza Sette 270 Wi&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter