AANBIEDING VAN DE WEEK
Trustpilot

Reinigingsset Philips CA6706/10

Specificaties Over het product
Product is niet meer in productie.
Waar kunt u het product bekijken?
Märkische Str. 117, Dortmund, Deutschland
Nee
Reinigingsset Philips CA6706/10
Reinigingsset Philips CA6706/10
Op voorraad
37.90

Specificaties

Over het product

Om kwaliteitskoffie te kunnen bereiden, heeft elk koffiezetapparaat regelmatig onderhoud nodig. De Philips onderhoudsset voor espresso koffieapparaten “CA6706/10” zorgt ervoor dat de belangrijkste functies van het koffiezetapparaat perfect werken.

De set bestaat uit 2 “Brita Intenza +” waterfilters, 2 flesjes ontkalkingsvloeistof, koffie-olieverwijderaar en smeermiddel voor de zetgroep.

WATERFILTER “BRITA INTENZA +”

Waterfilter gemaakt voor Philips-koffiezetapparaten. Door dit filter te gebruiken, krijgt u gegarandeerd schoon en vers water voor uw drankjes en wordt uw machine beschermd tegen kalkaanslag. Het water wordt gefilterd voor elk kopje koffie. Plaats het filter in uw waterreservoir en zorg ervoor dat u deze na twee maanden vervangt. Meer informatie over het gebruik en onderhoud van uw filter vindt u in de handleiding van uw apparaat.

ONTKALKINGSVLOEISTOF

Het regelmatig ontkalken van uw koffiezetapparaat is zeer belangrijk. Op deze manier zal uw machine altijd perfecte koffie zetten. Deze ontkalkingsvloeistof verwijdert kalkaanslag en beschermt uw machine, zodat deze weer heel lang mee kan. Voor een effectieve ontkalking dient u dit te doen wanneer de machine hierom vraagt of na het zetten van 250 kopjes, afhankelijk van de waterhardheid in uw omgeving.

TABLETTEN VOOR HET VERWIJDEREN VAN KOFFIE-OLIE

Deze reinigingstabletten verwijderen alle koffie-olieresten die zich aan de binnenkant van het koffiezetapparaat bevinden. Het zorgt ervoor dat elk kopje koffie perfect zal smaken en ruiken. Het wordt aanbevolen om de tabletten één keer per maand te gebruiken.

SMEERMIDDEL VOOR DE ZETGROEP

Dit vet van Saeco helpt u bij het onderhoud van de zetgroep van uw apparaat. Het regelmatig reinigen van de zetgroep zorgt voor een soepele en probleemloze werking van de bewegende delen van uw koffiezetapparaat. Het vet is veilig om te gebruiken.


Vaak gestelde vragen

Stel uw vraag over het product

Verzend uw vraag

Reviews

0
0 beoordeling(en)
0%
0%
0%
0%
0%

Wees de eerste om “Reinigingsset Philips CA6706/10&rdquo te beoordelen;

Vertel ons meer over de goederen of diensten die je bij Coffee Friend hebt gekocht. Jouw mening doet ertoe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling

Dit product uitgeprobeerd? Laat een beoordeling achter